2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 47931 بازدید | 700 پست
شما اصلا فرض کن تولد نبودمهمون کسی باشی میپیچونی تا بری گردش؟وقتی میاد اونجا و ما به احترامش جایی نم ...

عزیزم شما می گی هر هفته میان!

اینکه دیگه مهمان نیست.

شما هم نمونید،برنامه بزارید بدون اونها برید بیرون....به اونها هم نگید.

هی پی تلافی کردن باشی با هیچ کس نمی تونی زندگی کنی...

من از هیچ کس توقع ندارم.حتی برادرم....تا به امروز نشده بگم چرا اونجا منو نادیده گرفتن...

مهمانی رفتن،مهمانی دادن ،اختیارش با خودتون هست...

با خصوصیتی که از برادر و عروس تون می فرمایید،بهتره دوری و دوستی باشید...

اینکه خودت رو نادیده بگیری بعد منت شو بذاری فقط سوهان روح خودت هست....

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
میفهمم ولی گفتم که عروس به دلخواه خودش معمولا نمیادشوهرش میگه بریم خونه مادرمبرادرتون اوردتش اونجا

شما عردس مارو نمیشناسی🤣 کاری نخواد انجام نمیده

از نحوه پنهان کاری و ... باید بفهمی وه شوهرش گوش به فرمانشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثال زدمک خیلیا نطرشون اینه ک کلا لزومی نداره ،،کل دو خانواده باهم‌زیادی قاطی بشن و اختلافای بعدی پی ...

مثالتون ربطی به این موضوع نداشت خب😄😄

اولا اگه اختلاف عقاید تا این حد زیاده که ۲ تا خانواده نمیتونن هیچ جوره با هم کنار بیان چه ازدواجیه اصلا!دوما هرکی خانواده داره کس و کار داره از زیر بته عمل نیومده ما عروس و دامادمونو با خانواده شون به مراسمامون دعوت میکنیم

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عزیزم شما می گی هر هفته میان!اینکه دیگه مهمان نیست.شما هم نمونید،برنامه بزارید بدون اونها برید بیرون ...

منم همینو گفتم

از این به بعد قراره همینکار رو کنیم

اومدم اینجا درددل کنم که شما نصیحت کردی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بابا اتایه نرفتنیه روستای تاریخی رفتن صبح تا ساعت ۳ اونجا بودناونجا صبجانه خوردن با لباس محلی عکاسی ...

خب این ایراد رو باید از برادرتون بگیرید

من اگه خواهرم و شوهرش چیزیو پنهان کنن یقه خواهر خودمو میگیرم

از داماد توقعی ندارم

داماد پامیشه دنبال خواهر من میاد خونمون چون زنش میگه بیا وگرنه نمیومد پس هرچیزیو ممکنه پنهان کنه

{ خانم هستم }
مثالتون ربطی به این موضوع نداشت خب😄😄اولا اگه اختلاف عقاید تا این حد زیاده که ۲ تا خانواده نمیتونن ...

خیلی بامزه بود

گرچه اونقدرا ربطی نداره ب تاپیک،و موصوع یکم ب حاشیه میره،،ولی چون برات سوال شد جواب میدم

مگه هرادمی صدرصد تابع افکار خانواده پدری شه😅

خیلیا اینجوری ازدواج کردن ،،خانواده خودشونو تشکیل دادن

خوب هم مدیریت کردن ک دو طرف با هم زیادی قاطی نشن و اختلافا دربیاد

من دوربرم خییلی ازین زوج ها دیدم

خب این ایراد رو باید از برادرتون بگیریدمن اگه خواهرم و شوهرش چیزیو پنهان کنن یقه خواهر خودمو میگیرما ...

جفتشون بی شعورن داداشم بیشتر

اینو میگم چون از همشون رفتارهایی دبدم که اگر تعریف کنم تا سه روز سکوت میکنید

خب این ایراد رو باید از برادرتون بگیریدمن اگه خواهرم و شوهرش چیزیو پنهان کنن یقه خواهر خودمو میگیرما ...

واینکه عروس با داماد قابل قیاس نیست...

چون دیگه از اون روز گذشته بود و بهرحال از اول قصد داشته استوری بذاره قرار نبوده که کلا تولدشو تو خفا ...

خب الان که بعد یه هفته گذاشته بازم توقع بوجود اومده😄

اگه قرار نبود استارتر و مادرش متوجه شن کلا نباید استوری میذاشت.اگه قرار بود متوجه شن چرا همون روز نگفت کجا رفته بودن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
پس کاش اوناهم مزاحم ما نشن!! چون میان دو روز اخر هفته خونه مادرم ودقیقا مزاحمن جایی بیان با ما باید ...

شما چیکاره ای؟ مگه میان خونه ی تو که حرص میخوری ؟نگران نباش عروسی که کردن سال تا سال نمیبینیدشون ..چقدر پرویی نشستی مثل پیرزنا مخ مادرتو میخوری که عروستون رو بد جلوه بدی 

چه بهتر همینطور که توشادی ها کنارشون تیستیمکاش کلا نیان که ریختشونو هم نبینیم

والا میخوایت کلی هزینه کادو بدین کلیم زحمت بکشین اماده بشین برین بعد هم بره پیش دوستاش بگه مادرشوهر خواهرشوهرم کادو به درد نخور اوردن

منم همینو گفتماز این به بعد قراره همینکار رو کنیماومدم اینجا درددل کنم که شما نصیحت کردی

نه من در حد نصیحت کردن کسی نیستم....

من نظرمو دادم،گفتم تو این شرایط اینطور رفتار می کنم...

بعضی از عروسها هیچ وقت سعی نمی کنند با خانواده ی همسرشون صمیمی بشن...تربیت شون اینجوری هست....

شما خودت رو سانسور می کنی،بعد تو خلوت و پیش کادر نشخوار ذهنی می کنی....چرا چرا چرا...

اشتباهه

من می فهمم طرفم دوست داره با من وقت بگذرونه یا نه!

وقتی فهمیدم تمایلی به من نداره،با غرور و عزت نفس بالایی که دارم براش آرزوی موفقیت می کنم....

توقع هم ندارم از یه دختر که عضو خانواده ی من نیست...

برادرتون طبق تربیت خانواده ی شما بزرگ شده،اگر رفتارش مناسب نیست ،کمی هم انگشت اتهام به طرف خودتون بگیرید 

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
خب الان که بعد یه هفته گذاشته بازم توقع بوجود اومده😄اگه قرار نبود استارتر و مادرش متوجه شن کلا نبای ...

من حدس میزنم برادرشون نذاشته بگن

وگرنه عروسی که قصد داره استوری بذاره چیزیو پنهان نمیکنه

{ خانم هستم }
شما چیکاره ای؟ مگه میان خونه ی تو که حرص میخوری ؟نگران نباش عروسی که کردن سال تا سال نمیبینیدشون ..چ ...

مادرم به من رنگ زد گفت این قضیه رو

مادرم ناراحت بود

اون درددل کرد...

منم دخترشم واز این رفتاری که باهاش میشه ناراحتم

ویژگی خودتو به من نچسبون