2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13787 بازدید | 370 پست
حالا هرکسی تدارک دیده بودخانواده اش صدبار مهمون مادر من بودننباید به مادر من بی احترامی میکردنفوقش ا ...

عزیزم منکه مشکلی تو این مساله نمیبینم شب اومدن خونه مادر شما صبح رفتن بیرون ۳و۴ برگشتن مشکلش کجاست؟خب لابد خانکادشم براش تولد گرفتن و صبحانه رو بااونا و در کنار اونا بوده مگه مشکلی داره؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا هیچ وقت اینجا جبهه نگرفتم 

ولی واقعا بنظرم جای ناراحتی نداره اصلا 

شما ک متاهلی باید بدونی قرار نیست توی همه مناسبات همدیگه حضور داشته باشیم 

میدونم بخاطر مادرت ناراحتی ولی خب اگ خانم برادرتم نبود باز مادرت واسه خودش و داداشت آشپزی میکرد 

نهایتا دیگ آخر هفته ها رو خونه نمونه اگ حس می‌کنه بهش توهین میشه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بهضیا این جوری هستن که میخوان همه جا باشن

و این خیلی بده

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

بعنی بعضیااا توهررررشرایطییی طرف عروسن😑😑😑😑

احسنت,بنظرم همون شخصیتی هستن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

راستش نمیتونم قضاوت کنم من خودم اولین سال که عقد بودم برای شوهرم تولد گرفتم ولی چون سورپرایز بود دو نفری گرفتیم اما تولد من خونه بابام بود و اونا رو دعوت کردیم شوهرم ی النگو بهم داد ولی خانوادش همچین انگار از تولد خوششون نیومد همین الآنم من تولد یا روز مرد چیزی میگیرم مادر شوهرم کادو میده یا میاد پیشمون اما تولد من یا روز زن ی رفتاری می‌کنه ما هم ترجیحا میریم بیرون

والا... خب یه روز با خانواده شوهرش تولد گرفتن یه روزم خواسته با خانواده خودش تنها باشن فک ‌نکنم مشکل ...

اون با ما تولد نگرفت 

ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیم

منم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تولد بگیرم برای همسرم

البته بدون داداشم وخانومش🥰

از این به بعد همه جور تفریحی مادرمم میبرم ایناهم تنها تو خونه بشینن منتظر نهار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره اون رو که کاریش نداریماصلا واکنشی نشون ندادیماین هفته تولد همسرخودمه و برنامه سورپرایز داریم به ...

بیشترازاون که زنداداشت بیشعوره داداشت رومخترو بیشعورتره

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
چه بهتر همینطور که توشادی ها کنارشون تیستیمکاش کلا نیان که ریختشونو هم نبینیم

ف‌ک میکنی 

این دخترا و عروسها از همه عزیزتر میشن پیش شوهر و مادرشوهر 

فقط همون محلش زیاد نده 

مادرتم ۵ شنبه ها بگو بیاد اون خونت