2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 22669 بازدید | 479 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

خب واقعا کارشون زشت بوده 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

چ کثافتیه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه

و مایی که روز قبل دیدن استوری ها

خودمون واسه زنش کیک تریدیم وکادو هامون رو دادیم

بی خبر از همه جا

خودمون یه تولد ساده گدفتیم...

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همین رفتارای کوجیک باعث از چشم افتادن میشه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

اینا همش تقصیر داداش خودته

جفتشون بی شعورن 

به یک اندازه 

فقط بگید چیکار کنم باهاشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عجب بابا پس مادرشوهر ببخشید حکم کلفت و داره براشون؟چقد بیشعور عین داداش و زنداداش من  میگن شام میایم اونجا بعد ۳،۴صبح میدیدی یهو اومدن خونه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
و مایی که روز قبل دیدن استوری هاخودمون واسه زنش کیک تریدیم وکادو هامون رو دادیمبی خبر از همه جاخودمو ...

شاید، این تولد خانواده همسرش تدارک دیدن؟ خانواده عروس

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همین رفتارای کوجیک باعث از چشم افتادن میشه

خیلی وقته از چشم افتاده...

و مایی که روز قبل دیدن استوری هاخودمون واسه زنش کیک تریدیم وکادو هامون رو دادیمبی خبر از همه جاخودمو ...

تقصیر داداشتونه تاوقتی همکاری کنه اوضاع همینه،انتظاراحترام نداشته باشین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر