2777
2789

نمیدونم ولی من کم میارم

چیز خاصی نمی‌خرم یعنی اونقدرا ازش نمیمونه که بتونم بخرم نه لباسی نع لوازم آرایشی هیچی نشده بگیرم

بیشترش خرج مواد غذایی و خوراکی شده

گاهی هک شاید با بچه‌ها برم کافه مثلا دو هفته‌ای یه بار اونجا هم دنگ کافه و کرایه تاکسی و اسنپ بدم خیلی بشه ۱۵۰ ، ۲۰۰ میشه اگه اونو هم نرم دیگه رسما پامو از دانشگاه بیرون نذاشتم

ولی این دو تومن به زوررررر به آخر ماه می‌رسه

نمیشه هم کار کنم اونقدرا آخه از شنبه تا سه شنبه تقریبا تو تایم‌های مختلف کلاس دارم بینشون زیاد وقت خالی ندارم

یه چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه میمونه که اونم چهارشنبه یهو میبینی امتحان گذاشتن یا کلاس جبرانی میمونه فقط پنجشنبه و جمعه

از طرفی هم این شهر رو اصلا نمیشناسم میترسم به کسی اعتماد کنم برم پیشش سر کار تاحالا هم اصلا کار نکردم

نمیدونم چیکار کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کمه اگه میتونی از خانوادت بگیر یا اگه در حد توانشون نیست مجبوری بری سرکار ،یه بار که بری سرکار ترست میریزه. الان حداقل پنج تومن باید بگیری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ادمین شو

تولید محتوا و ادمینی وقت‌گیره الان هم که تایم امتحاناته یه ذره وقتی هم که داشتم باید بخونم

کار پیدا کردنش هم راحت به نظر نمیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیلی کمه اگه میتونی از خانوادت بگیر یا اگه در حد توانشون نیست مجبوری بری سرکار ،یه بار که بری سرکار ...

خب خانواده بیشتر از این نمیتونه

سرکار هم نوشتم تایم ندارم اونقدرا

اره متاسفانع خیلی کمهکاش بری سرکار

خب نوشتم که تایم ندارم برم سرکار کل هفته رو کلاسم

خب خانواده بیشتر از این نمیتونهسرکار هم نوشتم تایم ندارم اونقدرا

چاره ای نیست که یه کار پاره وقت پیدا کن ، خیلیا شرایط تو رو دارن . رشتت چیه؟

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
چاره ای نیست که یه کار پاره وقت پیدا کن ، خیلیا شرایط تو رو دارن . رشتت چیه؟

مهندسی کامپیوتر

مهندسی کامپیوتر

یکی از رفیقام رشتش کامپیوتره میره سرکار مرتبط با رشتش حقوقم میگیره . رشتت خداروشکر طوری هست که کارآموز بخوان حتما برو 

یکی از رفیقام رشتش کامپیوتره میره سرکار مرتبط با رشتش حقوقم میگیره . رشتت خداروشکر طوری هست که کارآم ...

خب آخه هنوز ترم اولم به اون مرحله نرسیدم

خب آخه هنوز ترم اولم به اون مرحله نرسیدم

کارآموزی یعنی میری کار یاد میگیری ، رفیق خودمم از ترم اول رفت ولی اگه دوست نداری کار کنی بحثش جداست