2777
2789
عنوان

شوهرم رو پسر یازده ساله م دست بلند کرد و کتکش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 51 پست
انصافا جواب میدن بد هم جواب میدنواقعا رفتارهای زشت ، به خصوص برای من به عنوان خانم ورود به بعضی مسائ ...

اره واقعا همشون ب این نتیجه رسیدن معلم و مدیر هیچ کاری نمیتونن کنن با نیاز ب تلاش هم بالا میرن بها دادن بیش از حد خانواده ب بچه باعث ایناس همش بخدا من ب پسرم گفتم بی ادبی کنی یا دعوا رو خودت شروع کنی نمیام مدرسه بیامم ابروتو میبرم ترسیده دوسال تو مدرسه ارومه، فقط گفتم از حقت دفاع کن همین 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
کلی گفت شلوغ کرده دقیقا نگفت چکار کرده پسرم میگه من کاری نکردم

بببین شاید پسرت راست میگه شلوغی با بی ادبی خیلی فرق داره من پارسال بخاطر حرف های بیخود معلم پسرم کلاسشو عوض کردم بخدا اعتماد ب نفس بچمو از بین برده بود الکی گیر میداد عوض کردم معلم بعدیش میگف پسرت عالیه از همه لحاظ یکم فقط حرف میزنه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشم تو مدرسه از پسرم بد تر بوده طوری که اخراجش میکنن الانم بازاریه

بگو تره به تخمش میره حسنی به باباش 😁 ببین ممکنه پسرت استعداد درس خوندن نداشته باشه بهش زیاد فشار نیارید،  نمیگم ولنگار و درس نخون باشه ولی اگه کشش نداره لازم نیست همه نمراتش ۲۰ باشه ..در نهایت یه بازاری موفق میتونه بشه. بهش محبت کنید و مسئولیت بدید ، اگه کار خوبی میکنه تشویق بشه ...پسرا خیلی دوست دارن از پدرشون تایید بگیرن به پدرش بگید بهش مسئولیت های خرد بده ..با لجبازی و کتک درست نمیشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

جویای جریان دعوا و بی نظمی امروزش  تو مدرسه باش ببین واقعا چی بوده و تقصیر کی بود 

بچه ها شیطونن اگر همیشه شیطنت نداشته و آروم بوده ممکنه هم کسی دیگه بی‌ادبی و شلوغ کرده انداخته گردن این بچه یا شایدم نه 

بچه ها برای تبرئه شدن و یا ترس از تنبیه دروغ هم میگن اما پیگر شو ببین چی بوده قضیه هم از معلمش که سر کلاس بوده نه مدیر چون اون ریز جزئیات رو نمیدونه و هم از خود پسرتون و یا کسی که باهاش دعوا کرده 

گوشی نداره طفلک نه ماهواره نه گوشی نه تبلت نه کامپیو تر نه پلی استیشن فقط گاهی گوشی خودمو میدم که با ...

االان تو سنی نیستن گوشی داشته باشن ک بر منم وضعمون بد نیس اما ب گوشی ک اصلا فک نمیکنم، پلی استیشن بیخود بنظرم خشن میکنه بدتر، کامپیتور میخوام بگیر ولی براش گوشی خودمو میدم روزی یک ساعت