2777
2789
عنوان

شوهرم رو پسر یازده ساله م دست بلند کرد و کتکش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 51 پست
تشویق کردن برای کاربدش نتیجه عکس میده .باید بچه تنبیه شه مثلا چیزی رو که دوست داره ازش منعش کنی

دورت بگردم نگفتم تشویق برای کار بد که

مثلا بهش بگه اگر هر یک هفته ای که توی مدرسه بچه ی خوبی باشی فلان چیزو برات میخرم

و این چیزی که می‌خره حتما لازم نیست چیز بزرگی باشه

در حد یه چیز ساده و ارزون قیمت

شاید اولش از نظر خیلیا این راه باج دادن برای خوب بودن بنظر بیاد اما اون بچه بخاطر جایزشم که شده عادت میکنه به خوب بودن و بعد از چند بار که این خوب بودنو امتحان کنه و بهش عادت کنه دیگه اون جایزه و ... ام از سرش میپره ، علاوه بر اینکه دیگه به خوب بودنش توی مدرسه ام عادت کرده و انجامش میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا انقدر زدتم عادت کردم یبارم موهامو با چاقو برید😂😂😂😁 خنده هام از درد وزجره ههی

الهی برات بمیرم عزیزم واقعا متاسفم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
و اینکه تشویق و جایزه دادن برای کار بد بچرو شرطی می‌کنه

ولی به عینه دیدم که محروم کردنشون از چیزی که دوستشون دارن به عنوان تنبیه هم فقط عصبی تر و لجوج ترشون میکنه

روی بچه های امروزی این چیزا جواب نمیده واقعا خیلی تغییر کردن

بگو خودت تو مدرسه چی بودی حالا چیشدی

خودشم تو مدرسه از پسرم بد تر بوده 

طوری که اخراجش میکنن 

الانم بازاریه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
کار شوهرتون اشتباه بوده خیلی بچه امروز جلوی دوستاش خورد شده بوده

جلوی دوستاش نه 

تو خونه دعواش کرد

گفت دفعه ی دیگه جلو دوستات دعوات میکنم

اصلا از پسرتون جلو پدرش دفاع نکنی وگرنه اگر پدر جلوی بچه خورد بشه واویلاست 

بزار ازش حساب ببره 

احتمالا خیلی خیلی حاضر جوابی کرده که بهش سیلی زده 

اما وقتی که پدر آروم شد بهش با آرامش بگو دفعه دیگه خواست بزنه بگو هر جایی غیر صورتش بزنه

اینو برا همیشه بخاطر بسپاره که ممکنه باسیلی به صورت چشم بیرون بیاد یا پرده گوش آسیب ببینه 

شما به عنوان مادر با کمال آرامش و مهربانی و بعدا برین تو اتاقش بعدش کنین و نصیحتش کنین و ازش بپرس چرا شلوغ میکنه و حاضر جوابی و بی نظمی برای شخصیت خودش و خانوادش و آینده خودش چه ضررهایی داره و 

باید احترام پدرو مادر و مدرسه و کلاس و معلم رو نگهداره 

تورو خدا از الان روی اخلاقش کار کنید اما مهربانی و اقتدار و دوستی و گرنه دو سه سالی دیگه با این اخلاقش آینده نابود میشه و خودتون به چه کنم چه کنم میفیتین  

کتابهای روانشناسی کودک و نوجوانان بیشتر بخونید 

اشتباه بزرگی کردن متاسفانه جدای از اسیبی که ممکنه به گوشش رسیده باشه دیگه روش های تنبیه بدنی منسوخ ش ...

با جریمه و صحبت اصلا درست نشده 

تا حالا هزار بار امتحان کردیم

با جریمه و صحبت اصلا درست نشده تا حالا هزار بار امتحان کردیم

ببریدش مشاوره عزیزم شاید بچه یه مشکلی داره که به شماها نمیگه ،کتک که راه چاره نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

به معلمش بگین باباش قاطی داره نگه بهش 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

ولی به عینه دیدم که محروم کردنشون از چیزی که دوستشون دارن به عنوان تنبیه هم فقط عصبی تر و لجوج ترشون ...

بله دقیقا پسر منم اینجوریه