2777
2789
عنوان

دلم میخواد جاریم رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
خب این الان جای عصبانی شدن داره؟ اون داره نشون میده واسش مهم نیستی دیگهچرا اون باید واسه تو مهم باشه ...

نمیدونم ب خدا قبلا ب اونجام هم نبود نمیدونم الان چرا مهم شوهرم میگه ب تخ م ت نگیر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ب خدا قبلا ب اونجام هم نبود نمیدونم الان چرا مهم شوهرم میگه ب تخ م ت نگیر

شوهرت درست میگه

جاریت میخواد حرصتو در بیاره که موفق هم شده

تو نباید بذاری به هدفش برسه نه اینکه بشی سر این چیزای مزخرف حرص بخوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شوهرت درست میگهجاریت میخواد حرصتو در بیاره که موفق هم شدهتو نباید بذاری به هدفش برسه نه اینکه بشی سر ...

ب شوهرم گفتم فهمید ناراحتم و  صد درصد شب دعوا داریم خوشحال  بود گفت تو که میدونی چرا مهم برات گ و ر باباش

ب شوهرم گفتم فهمید ناراحتم و صد درصد شب دعوا داریم خوشحال بود گفت تو که میدونی چرا مهم برات گ و ر ...

پس بچه بازیاتو تموم کن دیگه

سر حماقت یه نفر دیگه داری گند میزنی به رابطه خودت و شوهرت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پس بچه بازیاتو تموم کن دیگهسر حماقت یه نفر دیگه داری گند میزنی به رابطه خودت و شوهرت

آره راست میگی فقط وقتی جلو پدر شوهرم و مادرشوهرم بی محلی میکن ضایع میکن چکار کنم

مثلا فکر کن خونه مادر شوهرت ب تو محل ند فقط با مادر شوهرت حرف بزن بعد من میخوام حرف بزنم جوابم نمید ...

به درک‌

تو هم خودت رو دسته بالا بگیره 

تحفه اس مگه😏

مگه کمبود توجه داری؟ اونم از طرف جاری

با هر کسی مثل خودش باش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

آره راست میگی فقط وقتی جلو پدر شوهرم و مادرشوهرم بی محلی میکن ضایع میکن چکار کنم

عین خودش رفتار کن

باهات حرف نمیزنه، تو هم حرف نزن

کار سختی که نیست

ن چسبیدم خونه مادرشوهرم همش هست با همه خوب جز من

بیخیال باش

کی هست مگه ؟!!

چرا جاری باید برات اهمیت داشته باشه!

اون عاقله

اتفاقا باید خوشحال باشی 

تو هم در حد سلام علیک باهاش باش؛ البته بی احترامی نکن درست نیست. یا پشتش حرف نزن و گلایه نکن که به گوشش میرسونن و ضایع میشی

به درک‌تو هم خودت رو دسته بالا بگیره تحفه اس مگه😏مگه کمبود توجه داری؟ اونم از طرف جاریبا هر کسی مثل ...

ن😁 ولی وقتی جلو پدر شوهر و مادرشوهر بقیه ضایع میکن چکار کنم

بیخیال باشکی هست مگه ؟!!چرا جاری باید برات اهمیت داشته باشه!اون عاقلهاتفاقا باید خوشحال باشی تو هم د ...

جدی آخه ب شوهرم گفتم محل نمیده با همه خوبه ممکن بهش گفته باشن

ن😁 ولی وقتی جلو پدر شوهر و مادرشوهر بقیه ضایع میکن چکار کنم

چرا ضایع !!؟؟ 

هیچم.، اصلا به روی مبارکت نیار. جوری رفتار کن که اصلا برات مهم‌نیست

وقتی داره با مادرشوهرت حرف میزنه نشین بر و‌بر تماشا کن.. خودت رو‌سرگرم کاری کن

تو حرفات مخاطب قرارش نده

حرفی داری اروم و با متانت به مادرشوهرت خودت بگو

تازه دلشون رو بدست بیار

ولی خیلی نامحصوص و زیرکانه

اصلا و‌ابدا برات مهم نباشه

اعتماد به نفس داشته باش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مادرشوهرم نمیگ چرا اینا اینجوری ان

به مادرشوهرت چه مربوطه

چرا موضوعاتو واسه خودت پیچیده میکنی

همش میخوای طبق فکر و نظر مردم زندگی کنی