2777
2789

من ویلچری ام مادر زادی . از بچگی بهم میگفت تو زشتی بیریختی . 

میگفت تو قراره ۳۰ سالگیت بمیری دکترت بم گفته 

بابام خیلی کتکش میزد و اون بخاطر من تحمل میکرد اما همیشه ظعیف بود 

همیشه تحقیر میکرد .

وقتی بزرگ شدم و ظعفش رو دیدم خودم حامیش شدم و طلاقشو گرفتم 

الان که ازدواج کردم وقتی مریض بشم هیچ کاری برام نمیکنه 

همیشه توقعش از منه انگار من مادرشم . یبار نگفت دست تنهایی تو خونه کمکت کنم 

ماشینمون عوض کردیم بخاطر شغل شوهرم بم زنگ زد با عصبانیت چرا عوض کردید بت قول میدم مثل چیز پشیمون میشید و شوهرت موفق  نمیشه . 

همیشه به من میگه تو دیوونه ای

الانم خواهر ناتنیم که تنبل و خنگه میگه تو درسش بده میگم من یکماه درسش دادم اما جز اعصاب خوردکنی ندیدم من کارای خونم مونده زندگیم بزور میچرخونم زنگ زده میگه تو وحشی دوست نداری حتی  خواهرت بیاد خونت . 

حالا منی که این بچه رو هر شب شامشو میدادم و براش خوراکی میگرفتم تا بزور درسشو بخونه و از کارای زندگیم عصب موندم شدم وحشی الانم طلبکاره میگه تو درسش ندی خواهرت رف‌زه میشه نعلم خصوصی هم مورد اعتماد نداریم چند جاهم بردش از بس شیطونه کسی قبولش نمیکنه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ویلچری هستید جرا کاراتون رو انجام میدید ؟چطوری اصلا طلاق مادرتو گرفتی؟ینی کلا فلج هستید؟

بله نشسته حرکت میکنم رو زمین . بهش طلاهامو دادم و داییام مجبور کردم طلاقش بگیرن از بابام 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مگه نمیگی مادرزادی رو ویلچر هستی با ویلچر چجوری کار خونه میکنی؟؟

مامانت چقدر نمک نشناسه.

اصلا ولش کن خواهرتو ناتنیه. 

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

به مادرت حتی اگه دیوانه هم بود برس فکر کن داری پس انداز میکنی و سختی میکشی یه روز خوبیشو میبینی. ولی فقط مادرت.خواهر ناتنی و غیره و غیره رو گوش نده حتی اگه خودشونو کشتن

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
بله نشسته حرکت میکنم رو زمین . بهش طلاهامو دادم و داییام مجبور کردم طلاقش بگیرن از بابام

برای چی دادی طلاهات‌و  اخه وقتی مادر خوبی نداشتی

نگه میداشتی برای ایندت میبینی ک خودتم نیاز داری به پول اخه

همسرتون هم ویلچری هستند؟

برای چی دادی طلاهات‌و اخه وقتی مادر خوبی نداشتینگه میداشتی برای ایندت میبینی ک خودتم نیاز داری به پ ...

نه شکر خدا