2777
2789

سه سال پیش عقد کردم با علاقه ولی خب الان فهمیدم به درد هم نمی‌خوریم اشتباه کردم 

بماند که چه سختیایی نکشیدم هنوزم که هنوزم جدا نشدم همش درگیر دادگاه و کوفت و زهرمارم

مامانم بعضی وقتا هی میگه پشتتم درستو بخون و فلان

منم پشت کنکورم دارم درس میخونم دوباره یه ماه میشه از آبان شروع کردم به خوندن

بعضی وقتا حس سربار بودن بهم دست میده امروز با خالم نشستن بهم میگن اگه شوهرت اینا اومدن برا آشتی باهاش آشتی کن برو زندگی کن

یکی از دلایل اصلی طلاقم اینه که روز اول بهم گفتن خونه جدا میگیرم ولی الان میگن بیشعوری باید با خانوادم زندگی کنی!

الان که مامانم میگه برو با خانوادش زندگی کن 

بخدا خسته شدم 😭😭منم گفتم شما هر چی میخاین برا خودتون بگین تصمیم گیرنده منم که باهاش زندگی میکنم یا نه که جوابم منفیه حرف من یه کلمس طلاق میگیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شرایطش سخته و نمیتونه خونه جدا بگیره اشکال نداره دو سال با خانواده اش زندگی کن بعد جدا شو و بچه ...

عشقم مشکل من خیلیییی جدیه

این آدم خسیسه ، بچه ننس،دروغگوعه،هیزه،بی ادب و بی احترام ، می‌ره قهر می‌کنه اصلااااا تا سه چهار ماه خبری نگرفته

اقدام به طلاق کردم یه بار پا پیش نذاشته که تو واقعا طلاق میخای؟من زندگیمو دوست دارم تو رو دوست دارم 

عشقم مشکل من خیلیییی جدیهاین آدم خسیسه ، بچه ننس،دروغگوعه،هیزه،بی ادب و بی احترام ، می‌ره قهر می‌کنه ...

پس وقتی چند ماه قهر میکنه و سراغی نمیگیره ، همون بهتر که جدا بشی 

به هیچ وجه خونه مادر شوهرت زندگی نکن دخالت اونا زندگیت رو خراب میکنه اومدن سراغت بگو خونه جدا بگیره ...

باوزت میشه میرفتم سرکار اومدن گفتن حق نداری بری سرکار ! ناموس مایی ، از کار بیکارم کردن 

بهش گفتم خونه جدا بگیر گفتن تو بیشعوری نمی‌فهمی که خونه جدا بگیریم باید بیای با ما زندگی کنی تا سرد و گرم زندگی دستت بیاد

پس وقتی چند ماه قهر میکنه و سراغی نمیگیره ، همون بهتر که جدا بشی

واقعا حرف مامانم اینا خیلی زورم میده میگه مردم حرف میزنن الا خوشحالن عروسیشونه خب به درک 

من نمیتونم بخاطر حرف مردم خودمو بکشم که ، بندازم تو تنور که

واقعا حرف مامانم اینا خیلی زورم میده میگه مردم حرف میزنن الا خوشحالن عروسیشونه خب به درک من نمیتونم ...

اصلا به حرف مامان و خالت گوش نکن 

فردا پس فردا یه مشکلی دوباره بینتون اتفاق افتاد فقط خودت عذاب می کشی ، مردم هر کاری کنی پشت سرت حرف میزنن