2777
2789
یه لقمه نون پنیر گردو ؛ یه سیب با یه نارنگی یا خیار همیشه هست،پچ پچ و شیر موز ، یه ظرف کوچیک آجیل یا ...

خیار و نارنگی سعی کن نزاری 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی ۲۰۰ میبره برای خرید تو مدرسه .البته خودمم بهش خوراکی میدم . بستگی داره چی ببره . تقریبا ۲۰۰ توم ...

هفتگی منظورته‌ چون خدایی نکرده اگه بچتون اهل مواد مخدر نباشه روزی ۲۰۰ تو کتم نمیره بازم معذرت میخوام چون گفتی خوراکیم میزارم ذهنم منحرف شد 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من فقط واریز میکنم .

اهان ایشون از اقایون‌سایتن‌که‌تو‌نی‌نی سایت همه اقایون قپی میان 

شما احیانا با تدریس روزی دو‌تومن می‌دین؟ منم‌بچه‌تحت‌سرپرستی‌دارم که‌ماهانه واریز‌می‌شه نه روزانه 

خودم مدرسه میرم معمولا اخر هفته همبرگر درست میکنم یا کباب تابه ای مرغ

هر هفته از بازار خوراکی میخریم،میبرم..پول هم دارم یوقت چیزی خواستم بخرم از مدرسه

داداشمم همینه

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

میشه مامان منم بشی😂

آره بیا برای تو هم تغذیه بزارم دلبندم😁😁🥰

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
هفتگی منظورته‌ چون خدایی نکرده اگه بچتون اهل مواد مخدر نباشه روزی ۲۰۰ تو کتم نمیره بازم معذرت میخوام ...

۲۰۰تومن باز یکم طبیعیه ولی واقعا اونایی که میگن روزی یکی دوتومن نمیدونم با چ ذهنیتی میگن که خودشون خندشون نمیگیره😂

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

وقتایی ک اجیل و گرون و کشمش و میوه باشه اصلا خوراکی نمیزارم 

مثلا تو این هفته گذشته کلا تغذیش بادوم و گردو و لقمه و میوه بوده

امروز چیزی نبود بارونی بود مجبور شدم خوراکی بزارم ۶۰ تومن

رانی و کلوچه و شیرین عسل

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜