2777
2789
منم مجردم همین بودم فقط تو اتاقم تنها

ن من رفتنی میره اتاق اصلا نمیشه بهش چیزی گفت میپره ب ادم فش های بد میده من این همه بهش میرسیدم آخرشم بهم گفت چ چ گ.....واسه من خوردی منم  از اون موقع هیچی براش نخریدم

✌✌✌✌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم همینم نو اتاق عموما مشغول کار هام هستم و گاهی برای استراحت هم حوصله ام نمی یاد برم بیرون . اعضای خانواده گاهی مثل شما ناراحت می شم ولی واقعا دلیلش بی اعتنایی نیست 

خواهر شوهر من همین کارو میکرد با اینکه ۶سال از من بزرگتره ولی وقتی ما ازدواج کردیم اون هنوز مجرد بود همیشه کارش همین بود از اخلاقو رفتارش متنفر بودم منم همیشه بیمحلش میکردم خداروشکر شوهر کرد رفت ی شهر دیگه اصلا ی سمی بود تو خانواده 

ارع منم دیدم این مورد

توی سن بدی هست اصلا سر ب سرش نزار 

و اینکه مثلا صداش کنین بیا میوه بخوریم باهم چایی بخوریم مثلا حالا هر چند ماه یه بار یچی کوچیکی بخر بگو در حد جوراب و شال اینا 

این سن ادم حس افسردگی پیدا میکنه انگار

وا خب حریم شخصیشه مگ باید بیاد ور دل شما فقط بشینه

ن کلی عادیه ک من ماهی یبار یا دوماه یبار میرم تلی هم چیز براش میخرم ۳ روز از اتاق بیرون نیاد یا وقتی بیاد بره بیرون ....

✌✌✌✌
بچه تو سن بلوغه دوس داره تنها باشه سکوت و تاریکی دوس داره ب علایقش احترام بذارید

آبجی کوچیکم دوران بلوغشه ۱۳ سالشه اصلا اینجوری نیست این امسال ۱۸ میشه دوران بلوغش گذشته نمیدونم چرا از من بدش میاد ب روم نمیارم ک ناراحتم ولی خیلی ناراحت میشم واقعا 

✌✌✌✌
ارع منم دیدم این موردتوی سن بدی هست اصلا سر ب سرش نزار و اینکه مثلا صداش کنین بیا میوه بخوریم باهم چ ...

دیگه عمرا بخرم خیلی خریدم  هر چی ت واسه خودم خریدم واسش خریدم آخرشم گفت چ گ....ی واسم خوردی دیگه محل نمیدم

✌✌✌✌