2777
2789
عنوان

حال روحیم خیییلی داغونه

178 بازدید | 8 پست

بچه ها روز دوم پریودمه. درد کمرمو با دارو کنترل کردم. 

ولی حال روحیم وحشتناکه. 

از 7 صبح پاشدم با همسرم با صدای بلند دعوا کردم

جیغ زدم، گریه کردم، شکوندم

هنوزم دارم گریه میکنم. شروع کردم sms های توهین رگباری به همسرم میدم هر مشکلی از اول داشتیم هر حرفی داشتیم هی دارم میزنم تو سرش به خانوادش توهین میکنم اون بنده خدام هیچی نمیگه.میدونم به خاطر پریودمه. ولی دست خودم نیست.حتی پاشدم چمدون جمع کردم برم بی دلیل بعد پشیمون شدم. نمیدونم چیکار کنم یکم آروم شم. 

مشکلات زندگی و مسائل اقتصادی الان صدبرابر داره هم فشار میاره. کاش امروز زود تموم شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙂🙂🙂🙂 اگه مثل من از همسرت دور بودی اون وقت قدرشو بیشتر از این حرفا میدونستی که بخاطر پریود ناراحتش کنی 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

راسته که آدم قدر نعمت هایی ک داره نمی‌دونه

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
🙂🙂🙂🙂 اگه مثل من از همسرت دور بودی اون وقت قدرشو بیشتر از این حرفا میدونستی که بخاطر پریود ناراحت ...

عزیزم باور کن دست خودم نیست. بد هورمونام ریخته بهم این سری. خونریزیم وحشتناکه. از دیشب 4 تا ژلوفن 500 خوردم

عزیزم باور کن دست خودم نیست. بد هورمونام ریخته بهم این سری. خونریزیم وحشتناکه. از دیشب 4 تا ژلوفن 50 ...

من درکت میکنم منم اینجور موقع ها اخلاقم عوض میشه وهمش بی حوصلم وباکوچکترین رفتار یا حرفی که برخلاف میلم باشه گریه ام میگره .هرماه هم همون زمان با شوهرم دعوا میشه

دیگه این اخریا گفتم این رفتارا بخاطر بهم ریختن هورمونام تو بدنه دست خودم نیست اونم میگفت خوبه شما خانما یه چیزو دارید بهونه کنید واسه کارها واخلافتون😐😂

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
من درکت میکنم منم اینجور موقع ها اخلاقم عوض میشه وهمش بی حوصلم وباکوچکترین رفتار یا حرفی که برخلاف م ...

باورت میشه من کلا خوش پریودم، شاید سالی 2 بار این حالت مثل حالت جنون بهم دست میده، اغلب پریود میشم انقدر حالم خوبه همسرم تحسینم میکنه. ولی وقتی انقدر بد هورمونام میریزه بهم هیچی جلودارم نیست