2777
2789

دیگه بعد ازدواجش رابطمون کم وتقریبا میشه بگم قطع شد ،من یکی دوبار زنگ‌زدم اون نزد منم دیگه نزدم ،من زودتر از اون ازدواج کردهبودم ولی خب دیگه لابد دوست نداشت باهم در ارتباط باشیم وگرنه ما روزیکه باهم بیرون نمیرفتیم شبش حتما خونه یهم میخوابیدیم انقدر صمیمی بودیم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خیلی خودشو بالا میگیرفت من چادری بودم اما با حجاب نه منو مسخره میکرد چون خودش با حجاب کامل بود بزرگتر که شدیم کامل حجابو کنار گذاشت که به من ربطی نداشت و یه سری کارا میکرد اینبار بازم منو مسخره میکرد که چرا چادریم😐 یا رل نمیزنم😂 ا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی پر توقع بود میگفت باید روزانه با من بالا دوساعت حرف بزنی تلفنی 

حالا من مامانم اون موقع مریض بود کار خونه دوشم  بود مهمون میومد  باید پذیرایی میکردم میگفت  

ی بار رفتم ارایشگاه میون راه رفتم در خونشون دیدمش  گفت تو بی ادبی نیومدی بالا گفتم باید برم ناهار بپزم دیدم سمی هست انداختمش دور راحت شدم بخدا 

هول پسر بود برا خودشیرینی منو پیش دوس پسرش و دوست دوست پسرش خراب میکرد 

اون موقع محلمون یکم پایین بود دوست نداشتم  محل زندگیمونو کسی بدونه 

دوستم به دوست پسرش و دوستِ دوست پسرش گفته بود کجا زندگی میکنم هر چی از من میدونست به اونا گفته بود منم برای همیشه گذاشتمش کنار 

دیگه بعد ازدواجش رابطمون کم وتقریبا میشه بگم قطع شد ،من یکی دوبار زنگ‌زدم اون نزد منم دیگه نزدم ،من ...

چقدر عجیب 

فکر نمی‌کردم ادما بعد ازدواج دوستی هاشون رو بهم بزنن 

اتفاقا بعد ازدواج چون مشکلات بیشتر میشه باید صمیمی تر هم بشن باهم 

حسود بود 

شوهرکرد بمن نگفت 

بچه دارشد بمن نگفت

یعنی تو اون دوران تلفنی حرف میزدیم ولی پس نگفت 

اما خودش همیشه میخواست سراز کارای من دربیاره 

منم قطع رابطه کردم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
چقدر عجیب فکر نمی‌کردم ادما بعد ازدواج دوستی هاشون رو بهم بزنن اتفاقا بعد ازدواج چون مشکلات بیشتر می ...

برای منم خیلی عجیب بود ،فکر کن مامان من هنوز که هنوزه میگه من هیچوقت فکر نمیکردم تو یه روز از زندگیت بیاد که از فاطمه بیخبر باشی ،من الان چندساله حتی باهاش تلفنیم حرف نزدم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم