2777
2789
عنوان

بیاد کسی که تجربه سفر به مشهد با قطار داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 43 پست
ما ک رفتیم همه چی بود حتی حوله یکبار مصرف

فدک بوده حتما مال ما نه سبزه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
میترسم اگه پالتو ببرم تو راه سردم بشه از طرفی اگر کاپشن ببرم تو مشهد گرمم یشه

چقدر سخت میگیری

قرار نیست که همش تو خیابون باشی که

حرم که گرمه

هتل که گرمه

پاساژها که هم گرمه ، این مشهدیا تو پاساژ اینقدر اسپند دود میکنن 😂😂

فقط طرقبه شاندیز سرده که یا دوست داری بری یا دوست نداری بری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر سخت میگیریقرار نیست که همش تو خیابون باشی کهحرم که گرمههتل که گرمهپاساژها که هم گرمه ، این مشهد ...

نه اصلا اهل گردش بازاری نیستم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
همون پتو مسافرتی رو که دارین. قطار هم بهتون ملحفه میده بکشین پشتش میشه عین لحاف. گرم و خوباما کلا گر ...

پس حتما ۴ تا مسافرتی ببریم

من با هیچیش مشکلی نداشتم نه لحاف نه بالش

بالشت داشت یا بی بالش؟

نه اصلا اهل گردش بازاری نیستم

خب دیگه پس اینقدر نگران لباس نباش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
پس حتما ۴ تا مسافرتی ببریم

همراهتون باشه خوبه

من ماه پیش مشهد بودم

توی هتل هم دما طوریه که نمیشه پتوی سنگین هتل رو رو خودت بکشی ولی نمیشه بی هیچی هم باشی

همون پتو مسافرتی توی هتل هم به کارت میاد

همراهتون باشه خوبهمن ماه پیش مشهد بودمتوی هتل هم دما طوریه که نمیشه پتوی سنگین هتل رو رو خودت بکشی و ...

هتلمون فووله همه چی خواهد داشت بابت هتل نگران نیستم از راه مثل چی میترسم .میترسم گرفتار کولاک بشیم یا کمردرد و نتوانیم بخوابیم و...

نترس دخترسعی کن لذت ببریامام رضا قربونش برم همه چیش قشنگهسختی سفرشم قشنگه

اون که بللله سالها بود منتظر این سفر بودم 

نترس دخترسعی کن لذت ببریامام رضا قربونش برم همه چیش قشنگهسختی سفرشم قشنگه

خداروشکر با قطار شد چون من اگه سردم بشه شدیداً مثانه م منقبض میشه دستشوویم میگیره درد نیگیره