2777
2789
عنوان

نسبت یه پدرتون چه حسی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست

نمیدونم حس خاصی ندارم /:"

غر غرو و بد دل نیس 

بعضی وقتا هم میشه گفت مهربونه 

سرزنشگرم نیست 

اما مامانم دقیقا برعکس این چیزایی که گفتم هست 

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 5ساله ازدواج کردم.... ی شهر دیگه ام

پدر منم اذیتمون کرد زجرمون داد خونوادش بدتر ازون

رفیق بازی کرد اعتیاد داشت خونه نداره هنوزم از خودش مستاجرن همیشه بداخلاق بود همیشه عصبی بود تفریح مارو نمیبرد یه لبخند نمیزد

تو عقد منو خاهرم چقد اذیت کرد سر جهاز دادن

الان بعد پنج سال دوری... اسمس میده احوال میپرسه.. زنگ میزنه میگه کم و کسری نداری

پول بهم میده

دلم براش میسوزه پیش شوهرم احترامشو نگه میدارم

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

۱۷ساله که دیگه ندارمش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من 5ساله ازدواج کردم.... ی شهر دیگه امپدر منم اذیتمون کرد زجرمون داد خونوادش بدتر ازونرفیق بازی کرد ...

بدجوری پدرم از چشمم افتاده 

شاید باورت نشه ، همیشه برا خواهر برادرای بدرد نخورش خوب بوده ولی برا من ..... 

از خونه که میرم بیرون دیگه دلم نمیخواد برم خونه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خدا بیامرزه

ممنون ،خدا رفتگانتو بیامرزه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بدجوری پدرم از چشمم افتاده شاید باورت نشه ، همیشه برا خواهر برادرای بدرد نخورش خوب بوده ولی برا من . ...

چندسالته؟ 

درس بخون کار کن ورزش کن هنر یاد بگیر

من بخام بگم تمومی نداره تو خونش چی کشیدم ولی اگه خدا نکرده تو محیط بیرون ب مشکل بخوری به راحتی دیگه نمیتونی خودتو نجات بدی

چندسالته؟ درس بخون کار کن ورزش کن هنر یاد بگیرمن بخام بگم تمومی نداره تو خونش چی کشیدم ولی اگه خدا ن ...

۲۶سالمه 

چند ماهی نامزد کردم ( عقدیم ) 

از لحاط مالی ازش مستقلم ، چون شوهرم بهم ماهانه پول میده ، خیلیی وقته ازش پول نگرفتم 

ارشد دارم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
۲۶سالمه چند ماهی نامزد کردم ( عقدیم ) از لحاط مالی ازش مستقلم ، چون شوهرم بهم ماهانه پول میده ، خیلی ...

انشاله موفق و خوشبخت باشی❤️