2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11904 بازدید | 274 پست

ولی ما بچه ها همیشه قربانی ندونم کاریای پدر مادرا میشم 😭

منم به یه شکل دیگه از بچگی تو خانواده سمی با پدر مادر و خواهر برادر نفهم عمرم تلف شد...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اونا افکته یا یه چیزی میمالن لابد سفید شه

ن عزیزم‌ افکت نیست بابام ی دایی داره همه دختراش داف مادرزادی هستن همه ام اینو میدونن اونجاشونو نشون دادن ب زنای فامیل 😐😑 مامانم گفت وقتی زایشگاه بودم واسه دنیا آوردن تو چند تا زن دیدم ک اونجاشون ب شدت زیبا وسفید بود

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مرد نیستی؟حس میکنم یه خانم اینجوری تفکری نباید داشته باشه.خیلی حرص زن دوم شدن رو میزنی.اگر اینطور با ...

اولا که اون جمله رو از کنایه گفتم. دوما انقد با حرفاتون این دختر و اذیت نکنید واسه اتفاقی که سال ها پیش افتاده. درضمن هیچکس از آینده و سرنوشتش خبر نداره مراقب باش دست سرنوشت کاری نکنه باهات که تو این شرایط قرار بگیری

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
ن باهم هستیم طعنه زیاده توزندگیم واین باعث تنش شده توزندگیم متاسفانه.خدابهشون آرامش بده خیلی سخته

بله سخت بود ولی اطافیان بهش نگفتن برو زن دوم بگیر اگه کسی این حرف رو زد بگو مگه فقط بچه منه بچه اونم هست چرا دوباره باردار نمیشی؟

دمت گرممن واقعا فاز اینایی ک از زن دوما حمایت میکنن نمی‌فهمم آواره نشده ب درک ب جهنم بره گدایی بهتر ...

برن کار کنند بهتره کمیته هم به درد زن جوان نمیخوره 

اگه فشار عاطفی و... روشون بود نهایت با ی مرد و پسر ازدواج کنند نه متاهل 😐

دمت گرممن واقعا فاز اینایی ک از زن دوما حمایت میکنن نمی‌فهمم آواره نشده ب درک ب جهنم بره گدایی بهتر ...

دقیقا بی پناه شده که شده 

مگه هرکس بی پناه بشه مجوز اینو داره که بره زندگی یکی دیگه رو خراب کنه !!!!

والا هزاران هزار نفر بی‌پناه هستن و دارن با آبرو و بدون حاشیه زندگی میکنن،،،

می‌رفت بچه هارو می‌انداخت گردن باباش،،،،بهتر از این بود که زن دوم بشه 

عذر میخوام از جمع، ولی اونایی که حق میدن به زن دوم و مردی که زن دوم میگیره، یا خودشون چنین کاری کردن یا فقط یه چیزی میگن که گفته باشن، اگر این کار رو مثبت و به علت بی‌پناهی یه زن می‌بینن، بفرماین برای مردهای خانواده‌شون زن دوم بگیرن که زن‌های بی‌پناه رو پناه بدن

عزیزم  یه آقا و خانومی که بچه دار نشدند خودشون تصمیم گرفتند  آقا دوباره ازدواج کنه که بتونند بچه داشته باشند 

اماااااااا تو این زندگی فقط بچه ها بودند که تاوان پس دادند ،روح و روانشون ،کودکی و نوجوانی و جوانیشون نابود شد،همیشه بچه ها بدبخت میشن  تو این زندگی ها

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   

چرا خودت رو پنهون میکنی ؟ کار کن درس بخون فعال باش تا دیده بشی ، تا برای ازدواج جلو بیان ، تو زندگی خودت رو خواهی داشت ، بذار همه چی نرمال پیش بره ، با قایم کردن خودت مشکلات بیشتر میشه اتفاقا قضاوتها بیشتر میشه

یه شغل آبرومند و مناسب وجه یک خانم داشته باش ، مردم کور که نیستن رفتارت رو میبینن

والله تو همین نی نی سایت دختره همه کاره ست دست رد به هیچکس نزده خودش داره میگه بعد با مظلومیت میگه میخوام با فلان پسر که بچه خونگی ننه اشه اسه رفته اسه اومده ازدواج کنم فلان کنم کلی هم نی نی سایتیا تحویلش میگیرن که اره خدا میبخشدت به پسره از گذشته درخشانت نگو خوشبخت بشی عزیزم مهم الانته نه گذشته و جملات این چنینی .!!!!!!..

بعد تو که سالمی و گناهی نداری و انقدر حواست به خودت هست که خودتو حتی پنهون میکنی ، داری خودت رو عذاب میدی و لایق زندگی نمیدونی ؟

مادرت اشتباه کرده زن دوم شده ، اما به تو چه ، یه ور این اشتباه هم اون مردکه

خیلی عادی باش خودتو قایم نکن