2777
2789

یه ماه پیش دو کیسه برنج عنبربو گرفتم ازش و ریختم تو شیشه نوشابه که حشره نزنه!

حالا اومدم استفاده کنم میبینم توش لارو و حشره مرده س!موقع جوشیدن هم نصف برنجا باز شد!دیدم بعله برنج حشره زده و کرم خورده و پوک شده رو پاکسازی کردن ریختن تو کیسه!

یه دفعه هم گوشت منجمد گرفتم به جای گوشت سه لایه پوست جربی دور هم پیچیده شده بود یعنی حتی نتونستم چیزی ازش دربیارم به سگم بدم!

این پولا خوردن داره اخه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از فروشگاه‌های عادی خرید نمیکنی ...من اصلا افق نمیرم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من برنج گرفتم خوب بود گوشت قصاب آشنا دارم نمی‌گیرم باقی چیزام که سوپرمارکتی هستن دیگه از شرکت های مختلف 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

از دیلی و افق فقط شوینده می‌خریم.

گوشت رو از سوپر گوشت آشنا بخرید

سبزیجات و میوه ها،بازار محلی بازار روز.

برنج و حبوبات خواروبار فروشی

بعد برنج ها رو تو بطری نوشابه می‌ریزی  با سنگ نمک،میذاری انبار یا بالکن ی جای خنک تا یکسال ام حشره نمیزنه 

منم چرخ کرده گرفته بودم خوب نبود دادم به سگ همسایه.

همه چیش اشغالهما حبوبات گرفتیم بسته بندی بود مثلا همش سوسک های ریز سیاه زد. پُر شد هاگوشت چرخ شده گر ...

یه دفعه بن خرید ازش داشتیم مرده پشت سرمون راه افتاده بود مرغ بخرین مرغ برین!موقع حساب کردن اومدن بالا سرمون به صندوقدار گفت مرغ برداشتن؟😒😒😒  مشخصه جنس مونده رو میخوان قالب کنن

اشتباه کردم دیدم نزدیکه!فکر نمیکردم انقدر حروم خور باشن

همیشه از تبلیغات فراری هستم اعتماد نمیکنم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht