2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد خیس نکن چون موقع پختن خورد میشه نیم ساعت نهایت یه ساعت خیس بشه بسه

جوشیدنش هم ۷ـ۸ دیقه 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

نه گلم اینجوری که می گی نیست من یه سری گرفتم پشیمون شدم

مال خوزستان گرفتی ؟ عنبر بو چند نوع هس ،حتما  نوع خوب ومرغوبشو نخریدی

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

اولا یک  دوساعت بخیسون

بعدبذار آب جوش بیاد و برنجت رو به آب جوش اضافه کن و نمک بزن مراقب باش خیلی نرم و وارفته نشه آبکش کن ته ظرفت وو کمی آب و روغن بریز و برنج آبکش شده رو بریز قابلمه دمی بذار تا دم بکشه

بعضی از عنبرها خیلی لعاب دارن حواست باشه اگه از اونا باشه کته ش خراب میشه  کلا از تو فکر کته بیا بیرون

من خودم عنبر رو هیچوقت کته نمیکنم

برنج نخوردی؟

چندین ساله

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
مال خوزستان گرفتی ؟ عنبر بو چند نوع هس ،حتما نوع خوب ومرغوبشو نخریدی

نمی دونم به خدابرای کجابود ولی می پختی عطرش اصلا دلنشین نبود بعدشم همون لحظه می خوردی بازقابل تحمل بود اگه می موند دیگه نمی شد خورداصلا

برنج نخوردی؟

برنج عنبر یه ساعت با آب معمولی خیس کن ،،  قابلمه از نصف بیشتر پر اب کن بزار رو گاز وقتی جوشید نمک و‌برنج بزار تا وقتی برنجا قل بخورن حدود هشت دقیقه ،،زیر دندون بزار یکم حالت زنده باشه ابکشش کن ،،وته قابلمه یکم روغن بعد برنجا رو بزار دم بکشه ،،مدت دم کشیدنش هم زیاد نیس 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟