2777
2789
عنوان

دخترم زندگیمو سیاه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 60 پست
الان یکی تو ذهنم هست که خیلی جوابهنذر بی بی شریفهمادرم برا خواهرم نذر کرد سر یه ماه آروم شد جوری که ...

فداتشم خیلی لطف کردی خیلی دعات میکنم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعدا درست شد؟؟چندسالگی خوب شد؟اره متاسفانه افسردگی شدید داشتم همش گریه میکردم😔

اسی پسر خواهر من ی چیزی فراتر از بچه توئه

داره میره تو چهار هنوز حرف نمیزنه.فقط جیغ میزنه

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

درکت میکنم بچه منم یک سال نیمشه منم دارم میکشم همه اینارو 

یه طوریه داداشم به شوخی میگ این چیه زاییدی. خیلی شلوغه خیلی نق نقوعه اصلا حرف تو سرش نمیره هیچی منم بریدم انقد گریه میکنم و داد میزنم خسته شدم

پسر منم وقتی به دنیا اومد اونقدر گریه میکرد تا چهل روزگی سر پا بودم همش نه خواب داشتم نه خوراک دو سه ماهگی بردم دکتر بهش دیفن داد گفت بهش بده هم خوابش تنظیم میشه هم جون میگیره منم اینکارو کردم تا ۷ ۶ ماه طول کشید خوابش تنظیم شد و اذیت نکرد ولی بعد یه‌سال کلا بچه اذیتش کم میشه

بچت از اول اینجور بود یا تازگی بچه من تا دوماهگی ناز نازی و بغلی بود اما الان آروم شده جدیدا حتی گشنش میشه بی صدا اشک میریزم و گریه نمیکنه و همش دراز کشیده با انگشتاش بازی می‌کنه خلاصه اخلاقش دوست دارم میترسم بزرگ تر بشه بد اخلاق بشه اما خواهر زادم ی سالشه الکی تا صبح زجه میزنه تو روز هم همش بغل

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچت سیر میشه ؟ بچه که گرسنه باشه هی از خواب میپره ، رفلاکس نداره؟ خودتم باید اضطرابت رو کنترل کنی چون بچه استرس مادر رو حس می‌کنه و بیقرار میشه ، گاهی این اذیت‌ها از هوش زیاد بچه هست چون درک می‌کنه شما اضطراب داری. 

نزار گرسنه بمونه چون بچه گرسنه بدترین اخلاق رو داره چون خودش نمی‌دونه چشه فقط بهونه میگیره

بارداری ارومی داشتی یا پر از اضطراب؟

پرازاظطراب میدونم ک تاثیر گذاشته💔

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اسی پسر خواهر من ی چیزی فراتر از بچه توئهداره میره تو چهار هنوز حرف نمیزنه.فقط جیغ میزنه

خدا صبر خاهرت بده عزیزم💔

درکت میکنم بچه منم یک سال نیمشه منم دارم میکشم همه اینارو یه طوریه داداشم به شوخی میگ این چیه زاییدی ...

الهی بمیرم برا دلت الان میدونم چ حالی داری

عزیزم ممکنه نفخ معده داشته باشه اگه داشته باشه براش داروی بایولایک بگیر سریع خوب میشه بچه خواهر شوهرم اینطوری بود ولی با این دارو سریع خوب شد آروم شد و مامانشو اذیت نمی‌کرد اونم تا قبل از یک سالگیش خواب راحت نداشت