2777
2789
عنوان

از پیام دخترعمه شوهرم شوکه ام اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 74 پست
منم از همون اول شکم آوردم خیلی زرنگ شدم ،قبلا تنبل بودم 🤣🤣🤣بیش از حد شوری و ترشی میخورم ویارم هم ...

وای نه من تنبل شدم مث پسرم خیلی تهوع دارم اصن یه جور خاصی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اصن کاری بهش نداشتم میخاستم بگم به مامانت سلام کردم جوابمو نداد گفتم وللس

بآید همین میگفتی، میگفتی سلام دادم، جواب ندادن، فکرکردم نشناختن، الانم پسرم شیطنت میکرد، دستش گرفتم نشوندم پیسش خودم، نمیتونستم دنبالش بدوم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم امیدوارم نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد میدونم شهر غریب تنهایی سخته حتما از نظر روحی نیاز داشت ...

آره خیلی سخته ممنون هزیزم از همدردیت

بچه شیطون باشه که من نمیتونم زندانیش کنم گناه داره

😂😂😂

والا 😄

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من اون اوایل آنقدر خواهر شوهرم اذیتم کرد ،بلاکش کردم 😁😁تو مهمونی همو میدیذبم و حرف معمولی می‌زدیم ...

خوب کردی منم قدیم بلاکشون کرده بودم فک میکردن پیجم خالیه 😄

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
البته قوم الظالمین

بله اشتباه تایپی بود 😄