2777
2789
عنوان

کیا مثل من تاحالا رنگین کمون ندیدن🌈😂🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
من یه بار دیدم. اما خیلی بی کیفیت بود و فقط چهارتا رنگ داشت🤣

تصویر hd نبود حیف 🤣🤣🤣

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگین کمان فقط فصل بهار وقتی که بارون و آفتاب با هم هست در میاد فصل های دیگه ندیدم

شانس من  پاییز پارسال زده بود من تو خونه که بودم متوجه نشده بودم دوستام برام عکس فرستادم بودن که رنگین کمون اومده 😅😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

الان گوشیمو چک کردم عکس واضحتر دارم اون هنوز اولش بود عکس انداخته بودم تازه داشت رنگین کمون درمیومد

چ قدر قشنگه✨

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

جدی گفتم مخصوصا سیل زلزله و اسانسور 👍🏽👍🏽👍🏽

واقعا؟ 😅 

تعبیرشون چیه؟

یه تعبیر عالی مربوط به ارتقا و صعود روحت هس

عه 

خیلی ممنونم دوست عزیز🌸✨💖

شانس من پاییز پارسال زده بود من تو خونه که بودم متوجه نشده بودم دوستام برام عکس فرستادم بودن که رنگ ...

عه پس فصل های دیگه هم در میاد 

من خیلی دیدم منتها همش بهار بود فکر کردم فقط بهار میاد 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

میخوای رنگین کمون ببینی بعده بارون افتابو نگا نکن افتاب باید پشت سرت باشه

دستم خورد درخواست دوستی دادم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

عه پس فصل های دیگه هم در میاد من خیلی دیدم منتها همش بهار بود فکر کردم فقط بهار میاد

اره بیشتر فصل بهار میاد

پاییز خیلی کم