2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم کاش زندگیم تموم بشه امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 111 پست
برای مادرت حمد میخونم

خیلی ممنونم ازت 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

پیشم نیست فعلا که اصلا نتونستم باهاش حرف بزن حرف نمیزنه

خب عزیزم شمابروباهاش حرف بزن ازاتفاقات روزمره بگو ازمدرسع خلاصه بهش روحیه بدع!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت خدارو داره کسی که اونوافریده. فقط ناشکرنباش.توکل کن هراتفاقی افتادخداکمکت کنه.من یادمه اون موق ...

منم درسم خوب بود ولی دیگه نیست

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

الهی من دورت بگردمالهی حضرت فاطمه خودش ضامن سلامتی مامانت بشه🤍🫂

ممنونم 

خوبه که الان حالت خوبه ولی خب من نه بابای خوبی دارم نه داداش خوبی

منم خودم تنها بودم اعضا خانوادم خیلی باهام خوب نبودن ،فانیل به درد بخور و دلسوزی نداشتم ، معلما یه مشت آشغال دوستام یه مشت آدم بی درک .

خودتو که داری 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
منم جای خواهرت کمکی ازم برمیاد ؟دعا میکنم به زودی مامانت خوب میشه به حضرت ابوالفضل توسل کن ،خیلی حاج ...

ممنونم ازت ما فعلا بخاطر ضعیف شدن بدن مامانم نمیتونیم درمان کنیم 

کسی نداری بری پیشش؟

نه کسی راه نمیده خالم هست که فعلا هیئت دارن اونم نگفت بیا 

مگه چی‌گفتم؟؟ فقط ی سوال پرسیدم چیز بدی نگفتم کچتونه میپرید

نه نپریدم اشتباه برداشت نکنین

فقط خیلی ناراحت کنندست برام که مثلا توی تاپیک ها میبینم که شخص اومده از رنجش گفته و یه نفر میاد میگه الکیه و بقیه هم دنبالش رو میگیرن

خب اگه یه درصد واقعی باشه چی؟؟

الان هم یک لحظه حس کردم شاید قصد شما این باشه گفتم صرفا ازتون بخوام که این کار رو نکنین چون واقعا شرایطشون بد به نظر میاد

و الا لحنم رو بد برداشت نکنین قصد ناراحت کردنتون رو ندارم

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
قبل این که شروع کنین؛ بس کنین لطفا... اینجا نه... الان نه...

بیخیال اندازه شعورش رفتار میکنه هرکس 

خوبه که الان حالت خوبه ولی خب من نه بابای خوبی دارم نه داداش خوبی

الانم حالم خوبه اما مشکلات خودمو دارم ، زندگی دنیا همش همینه همیشه دنبال یه چیزی باید بدویی ، اینجا خیلی مسخرست به نظرم اصلش اونوره ، زندگی پس از زندگی میبینی؟ اینجا همش مگهچقدره؟ مامان من۴۷ سالگی نمی مرد نهایت ۷۰ سالگی به رحمت خدا میرفت آخرش چی؟ هممون میریم اونجا کنار هم حالا دیر و زود

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عزیزم برای شفاشون حمد میخونممنم پدرم سرطان داشت میفهمم حالت رافقط به خدا پناه ببر و راضی باش به رضاش ...

خیلی ممنونم ازت 

ممنونم ازت ما فعلا بخاطر ضعیف شدن بدن مامانم نمیتونیم درمان کنیم

میتونی بلدرچین بپزی براش ببری ؟

اگه نمیتونه آب گوشت رو بخوره فقط 

گوشت کبک هم خیلی خوبه اگه بتونی گیربیاری 

من تهرانم ، کمکی بتونم بکنم خوشحال میشم عزیزم