2777
2789
عنوان

بنظر شمام اندام دوستم خیلی خوبه یانه یا عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچت درباره ممه نظر میده😑

اشکالی داره؟ پس بچه شما به شیر خوردن و سینه مامانش چی میگه؟؟؟؟؟ انقدر واستون عجیبه یا ذهنتون خراب و مسمومه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

من تا ۱۳ ۱۴ سالگی اصلا تمرکزم روی این قسمت نبود تو نقاشیا و بدن بقیه اصلا نمیدیدم😂اگه بچتون پسره با ...

خانم عزیز پسر من پیش دبستانی هست و الان هم رفته مدرسه وابستگی شدیدش هنوز به سینه من چون شرایط بدی داشت که از شیر گرفتمش هنوز بهش وابسته هست و مشاور هم گفت اذیتش نکن اصلا اشکالی نداره هنوز بچه هست.الهی شکر که تو نی نی سایت همه پاک و منزه هستن فقط پسر پنج ساله من هنوز وابسته سینه مادرش هست واقعا متاسفم واسه طرز فکر خراب و مسموم بعضیاتون همیشه عادت دارید بگید من خوبم بقیه خراب و بد هستن خجالت داره همچین فکری در مورد یه بچه کوچیک فکرتون درست کن بجای اینکه ار افتخاراتت حرف بزنی

خانم عزیز پسر من پیش دبستانی هست و الان هم رفته مدرسه وابستگی شدیدش هنوز به سینه من چون شرایط بدی دا ...

نه منظورم این نبود شما اشتباه برداشت کردین همچین منظوری نداشتم

ولی تربیت جنسی خیلی مهمه

قرار نیست تمرکزش روی اون قسمت باشه شما مشخصه زیاد راجع بهش صحبت میکنین که خب بچه هم تا عکس میبینه راجع به اون قسمت نظر میده

من که پرام میریزه یه بچه ۵ ساله راجع به سینه و باسن جنس مخالف نظر بده و اصلا بتونه تشخیص بده

همه بچه ها شیر میخورن ولی کسی به اون قسمت کاری نداره که سایزش چیه و فلان

نه منظورم این نبود شما اشتباه برداشت کردین همچین منظوری نداشتمولی تربیت جنسی خیلی مهمهقرار نیست تمرک ...

دارم میگم بچم الان مدرسه هست ....انگار حاضر نیستی حتی کامنت منو کامل و درست بخونی نه؟ ؟؟؟؟اینم بگم تربیت پسرم برای من از خودش مهم‌تر هست و همیشه از مشاور و آدمای آگاه کمک میگیرم  و در ضمن پسرم انقدر شرم و حیا داره حتی تو پنج سالگیش که حتی دستشویی توی کودکستان نمیره میگه خجالت میکشم و توی خونه هم اجازه نمیده من یا پدرش ببریمش دستشویی در دستشویی رو حتی رو من مادرش میبنده کارش که تموم شد میگه بشورم واقعا یه کم رو کامنت ها و طرز فکرتون بیشتر کار کنید که باعث رنجش کسی نشید و حتی بدن لخت من و باباش رو حتی باباش رو تاکید می‌کنم که همجنسش هست تا الان ندیده....اعصابم خورد شد اومدم تو این تاپیک و کامنت گذاشتم که بچه پنج سالم رو قضاوت کنن عجب دنیا و آدمایی داریم واقعا با این رشد عقلی و طرز فکر مسموم و خرابشون

نه منظورم این نبود شما اشتباه برداشت کردین همچین منظوری نداشتمولی تربیت جنسی خیلی مهمهقرار نیست تمرک ...

بابا من از زبون خودم گفتم بچه طفل معصوم من غیر سینه من سینه هیچ کسی رو حتی مادربزرگم ندیده چقدر راحت میتونید قضاوت کنید واقعا چرا فکر می‌کنید عقل کل هستید شما خبر دارید من مدام تعریف میکنم از سینه بیچاره بچه من حتی بدن پدرش رو هم ندیده نا الان تو رو خدا بجای اینکه اعصاب کسی رو بهم بریزید وقتی هیچی از نحوه زندگیش نمیدونید الکی ادعای عقل کل بودن رو درنیاید عجب اشتباهی کردم اومدم تو این تاپیک نظر دادم بیچاره بچم چقدر قضاوت شد هم خودم هم بچم

خانم عزیز پسر من پیش دبستانی هست و الان هم رفته مدرسه وابستگی شدیدش هنوز به سینه من چون شرایط بدی دا ...

پسرتون هنوز شیر میخوره که میگید وابسته هست؟

دکترش چرا میگه اشکالی نداره...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
دارم میگم بچم الان مدرسه هست ....انگار حاضر نیستی حتی کامنت منو کامل و درست بخونی نه؟ ؟؟؟؟اینم بگم ت ...

عزیزدل من فکر کردم میگی بچم مقطع پیش دبستانی هست

خودت اعصابت خورده بد مینویسی بعد دعوا داری 

من اصلا نمیدونستمم پسره که، همینجوری گفتم اگه پسره اونجوری کنین بهتره 

شماهام تا یه چیزی بهتون میگیم شروع میکنین داد و فریاد که آی دل منو شکستی جمع کنین بابا، خب پرامون ریخت😂

فکر مسموم هم خودتی🤪😂

بابا من از زبون خودم گفتم بچه طفل معصوم من غیر سینه من سینه هیچ کسی رو حتی مادربزرگم ندیده چقدر راحت ...

خب باشه اوکیه

حالا چرا ول نمیکنی دخترم

یه بار جواب دادی دیگه چرا همش ریپلی میکنی؟

اوکیه🙏🏻

ماهم که منظور بدی نداریم داریم میگیم اگه لازمه باید بیشتر حواست باشه که اونم شما فرمودی اوکیه

ما کاری به شما نداریم که❤️

پسرتون هنوز شیر میخوره که میگید وابسته هست؟دکترش چرا میگه اشکالی نداره...

وای چه غلطی کردم اومدم تو این تاپیک من کی گفتم شیر میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم وابستگی داره به سینه من و به سینم تو روز چند بار میچسبه....خدایی کسی رو ندیدید بچش این شرایط رو داشته باشه؟؟؟؟ من دوستم برادرزاده همینجور بوده و به مرور زمان وابستگی از بین رفته و  مشاور هم گفت بخاطر شرایط بدی که داشته واسه از شیر گرفتن این وابستگی هنوز وجود داره و به مرور زمان حل میشه کنجکاوی ذهنتون رفع شد؟؟؟؟