2777
2789
عنوان

بنظر شمام اندام دوستم خیلی خوبه یانه یا عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 47 پست

نه چاقه نه لاغر نرماله

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل منه اندامش  سینه هاشم کوچیکه  سینه منم کوچیکه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اخرنفهمیدم چی‌گفتی عکس اندام دوستت میخای بزاری .بعد میگی اندام خودم لاغره

هیچی گفتم به نظر من قشنگه و من اندامم بی فرم و لاغره و الان میزارم عکس اندامشو

اره خوبه متعادله

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
فقط به قول بچم اگه یه خورده ممه ش بزرگ بود عالیه هیکلش

من تا ۱۳ ۱۴ سالگی اصلا تمرکزم روی این قسمت نبود 

تو نقاشیا و بدن بقیه اصلا نمیدیدم😂

اگه بچتون پسره با هر سنی که هست بهش بگین کار زشتیه که راجع به اندام خانوما نظر بده🙈