2777
2789

سلام 

خانما من یه پسر عمو داشتم که واقعا عاشقش بودم 

عید امسال یهو گفتن فلانی نامزد کرده 

و برای دیدو بازدید عید عمو و زنعموم اومدن خونه ما 

با توجه به اینکه من شرایطمم به پسر عموم میخورد ! زنعموم گفت ما به پسرمون گفتیم برو از همکارات یه دختر بگیر چون ما دختر خووووووب نمیشناسیم در اطرافیان !! 

من از حرفش واقعا ناراحت شدم و..

خلاصه گذشت و من چند روز پیش به یه زنه زنگ زدم که ف ا ل قهوه میگرفت 

بهش گفتم یه ف ا ل کامل میخوام و حتی یه کلمه حرف نزدم 

به من گفت تو پوست گندمیه موهات مشکی و .. ؟ گفتم بله 

خلاصه شروع کرد به حرف زدن تا اینکه به من گفت خانم فلانی چه نسبتی باهات داره گفتم زنعمومه دقیقا اسمشو کامل بهم گفت ! گفت بسیار زن حسودیه !! پسرش تو رو میخواسته رفته دعا گرفته قفل زده انداخته ته چاه !! پسرش هم الان یکی تو زندگیشه !!! 

من اون لحظه هنگ کردم و اصلا باورم نشد 

دوباره بهش گفتم مطمئن هستید گفت بله !!!

و بعدش هم اسم دختر داییمو گفت گفت فلانی بچه دار نمیشه و خیلی اه و حسرت تو رو میکشه 

دختر داییمم دقیقا هشت ساله متأهله و خانه داره ولی میگه خودم بچه نمیخوام من خداشاهده نمیدونستم مشکل داره !! چون دختر داییم یکم ادا اصولیه گفتم شاید واقعا خودش بچه نمیخواد ، خیلی تز روشنفکری داره !!!

خلاصه بگذریم

بنظرتون اگه زن عموم این کارو کرده باشه خدا جوابشو تو این دنیا میده که من با چشمای خودم ببینم ؟؟ 

واقعا حالم خیلی بده 

بله

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز من برای ازدواج ، رضتبت پسر ننها شرط نیست

باید خانواده پسر هم بخوانت

ک نخواستن

چ جوتبی بده خدا خب؟ زن عموت ۳۰سال پسرش بزرگ کرده دوس داشته ز زن مورد مورد پسندش برای بچش بگیره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
عزیز من برای ازدواج ، رضتبت پسر ننها شرط نیستباید خانواده پسر هم بخوانتک نخواستنچ جوتبی بده خدا خب؟ ...

عزیزم گفت زن عموت دعا گرفته بختتو بسته 

قفل کرده انداخته ته چاه 

پسرش ارزونی خودش 

گفت سیاهت کرده 

عزیزم گفت زن عموت دعا گرفته بختتو بسته قفل کرده انداخته ته چاه پسرش ارزونی خودش

این حرفا رو باور نکن

از عید تا الان زمانی نگذشته ک شما بگی بختت بستن

حالا چند سال بود گذشته بود میگفتیم اره بستن

دست از این رمالا بردار

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
این حرفا رو باور نکناز عید تا الان زمانی نگذشته ک شما بگی بختت بستنحالا چند سال بود گذشته بود میگفتی ...

عزیزم شما با دقت تاپیک منو بخون 

کدوم قسمتش نوشتم این خانم از عید به اینور بخت منو بسته 

گفتم پسرش عید نامزد کرده 

شاید دو سال قبل شاید سه سال قبل اینکارو کرده

بعدم من فقط یه سوال پرسیدم  

پرسیدم اگه کسی در حق کسی بدی کنه جواب میگیره یا نه