2777
2789
عنوان

دخترم پونزده سالشه همه جا خودم میبرم میارم کلاس و ورزش …

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 25 پست

روشتون کاملا اشتباهه

وابسته و ضعیف بارش میارین که حتی تا حالا تا سوپری تنها نرفته!!!

حالا بعد از ۱۸ تاثیرشو میبینی وقتی رفت دانشگاه و از بقیه ضعیف تر بود و نتونست از پس یهویی ازاد بودن و استقلال داشتن بربیاد

تازه این در صورتیه که بره دانشگاه شهر خودتون دانشگاه شهر دیگه که واویلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباهه ترسو بی اعتماد به نفس میشه فردا تو جامعه بدون خانواده نمیتونه دووم بیاره.بفرستش جاهای نزدیک و مدرسه تنها بره ولی انقدر باهاش دوست باش که اگه اتفاقی افتاد به تو بگه .یادش بده اگه مردی مزاحمش شد چیکار کنه.

من از ۱۰سالگی تنها میرفتم مدرسه پیاده یا با اتوبوس از ۱۴ سالکی هم تنها میرفتم کلاس زبان تا به این سن هم پامو کج نگذاشتم. ولی خب من خیلی بچه مثبت بودم. باید به بچه ات نگاه کنی. خودت به عنوان مادر از همه بهتر میدونی ذات بچه ات چیه. 

بیچاره بچم هیچ اعتماد بنفس ندارههمش خودم تو کاراش دخالت کردممعلومذنیست آیندش چی بشه

خوبه خودت میدونی چه بلایی سرش آوردی

یعنی میدونین با این روشاتون قراره اعتماد به نفس و استقلال بچه اتون رو نابود کنین و ضعیف بارش بیارینا ولی بازم ادامه میدین

خوب کم کم وابستگی رو کم کن اینطوری خیلی بده مدرسه هم خودت میبری؟

نه دیگه  امسال پدر بزرگش میبره، خودمم از این وضع خسته شدم

تمام فکرو ذکرم پسرم شده

هیچ وقتی برا خودم ندارم

خوبه خودت میدونی چه بلایی سرش آوردییعنی میدونین با این روشاتون قراره اعتماد به نفس و استقلال بچه اتو ...

آخه پسرم از همون اول خیلی وابستم  بود، دلم نمیومد ناراحتش کنم

ولی از امسال یکم تنهاش گذاشتم که عادت کنه

بهش می گم، اگر من بنیرم میخوای چیکار کنی، دادوبیداد می کنه که نگو

نه دیگه امسال پدر بزرگش میبره، خودمم از این وضع خسته شدمتمام فکرو ذکرم پسرم شدههیچ وقتی برا خودم ند ...

اگه راهش نزدیکه خودش بره بیاد

من با اینکه اصلاااا مستقل نبودم و هیچ اجازه ای نداشتم تا مدرسم حدود ۱۰دقیقه راه بود خودم پیاده میرفتم و برمیگشتم

بچتون که پسره باید مستقل باشه