2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی نامزدم برگشته میخاسته از حسادت زندگیمونو خراب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
اره دقیقا پیگیر بود لینکو پیدا کرد به همسرم چه

لینکش تو صفحش بود؟ 

ولی کلا بن همسرت چیزی نگو بدون اینکه چیزی بگی زیر نظر داشته باش اگه همسرت نخواد اون دختر کاری نمیتونه کنه ولش کن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خاک تو سر شوهرت اسی اینا باهم رابطه دارن شوهرت هنوز چشمش دنبال این دختر است

شوهرم که هر چی از دهنش در اومد بار دختره کرد وقتی دید حالم بده دلم لرزید یه لحظه پس چرا هر چی تونست بهش گفت

چقدر این متن و این این اتفاق برام اشناس چندسال پیش به همسرم شک کردم بدون اینکه بهش بگم تلگرامشو هک کردم بازنه چت میکردمن به زنه زنگ زدم گفتم فهمیدم زنه هم بامن همکاری کرد خدایی چون کلا دوروز بود باهم اشناشده بودن گفت من فکرکردم جدا شدیدمنم میدیم همه رو اسکرین شات گرفتم ازهمه اش وقتی بهش گفتم چنان زد زیرش و کولی بازی دراورد و زنگ زد به زنه و فوش بهش داد که خودم شک کردم شاید اشتباه میکنم ولی مطمعن بودم که اشتباه نمیکنم همسرم گفت چتا ساختگیه من چت نکردم منم گفتم باشه تو راست میگی ولی زنه کلا بیخیالش شد و همسر منم درس عبرت گرفت البته هنوز بعد ۱۰سال گردن نگرفته.

شوهرم که هر چی از دهنش در اومد بار دختره کرد وقتی دید حالم بده دلم لرزید یه لحظه پس چرا هر چی تونست ...

فیلم شونه شاید 

چون تو جدا نشی 

بازم نمی‌دونم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اسی از حرفات این برداشت رو میکنم که میخوای همه تقصیرا رو بندازی گردن دختره،انشالله که همینطوره

ولی حواست رو جمع کن،این جاش خیییلی شک بر انگیزه وقتی پیامای تو رو واسه تلگرام شوهرت میفرستاده 

اولین بار چطوری پیوی دختره رو پیدا کردی که چک میکردی آنلاین است یانه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
اولین بار چطوری پیوی دختره رو پیدا کردی که چک میکردی آنلاین است یانه

عضو کانال شوهرم شده بود آیدیشو گرفتم

بعد دعوامون شد کانالشو پاک کرد یه مدت بعد چند ماه بعد دویاره کانال زد دیدم باز عضو شد