2777
2789
عنوان

استاد دعا نویس واقعی میشناسید

77 بازدید | 16 پست

سلام استاد واقعی اگه میشناسید که واقعا آدم درست و مومن باشه لطفا بهم معرفی کنید بخاطر طلسم تمام زندگیم خراب شده توروخدا اگه می‌شناسید لطفا معرفی کنید😭🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

هیچکی نفهمید نتونست بفهمه یه استادی فقط فهمید ولی خودش دیگه کار انجام نمیده گفت یکیو خودت پیدا کن

اخه دعنویسا کازشون همین ب منم زیادمیگفتن طلسم داری ازدواجت قفل ازدواج کردم ولی متاسفانه مشکلات زیادی دارم

این طلسم آخه چی فک میکنید شدید.مگه چه جایگاهی دارید که بخوان طلسمتون کنن.طلسم اگه درست بود که رو خود ...

درست میگی ولی بعضیا کارشون شیطانیه نمیتونن کاری کنن براخودشون

درست میگی ولی بعضیا کارشون شیطانیه نمیتونن کاری کنن براخودشون

اینم ی دروغ برای توجیه خودشون.بنظرم آدم وقتی خودش به این چیزا فک کنه ناخودآگاه مشکلات رو جذب میکنه.بعد اسمشو میزاره طلسم.فکر مثبت کن