2777
2789
عنوان

شماهم احساس میکنید برا همسرتون عادی شدید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
۱ سال و نیمه نامزدیمون ۲ ماه بود .من اصلا کم ندده بعد بچه همونجوره ولی من این حسو دارم حس میکنم فک ...

خب روخودت کارکن وقتی قبول داری رفتارت اشتباهه تغییرش بده.ن والا ما بعد بچه شوهرم همش قربون صدقه اون میره ونازو نوازشش میکنه واسه منم خیلی میگه و مثل بچها باهام رفتار میکنه انگار ولی خب نسبت به قبل کمتر شده اما خودش میگه نه تو حساس شدی وقتیم بچمون رو بوس میکنه میبینه من دارم نگاش میکنم سریع دوتامون رو بغل میکنه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باید بهش بگی من و شوهرم هردوتامون هرچی بخوایم بخصوص تو رابطه زناشوییمون همه رو به هم میگیم بیشترم ...

منم روم نمیشه ولی حتا ت پیامم نمیتونم زیاد یگم ولی اون خیلی پروعه

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
خب روخودت کارکن وقتی قبول داری رفتارت اشتباهه تغییرش بده.ن والا ما بعد بچه شوهرم همش قربون صدقه اون ...

😂😂شوهرم عاشق دخترمه ولی اندازه اون ب من ابرازه علاقه میکنه خیلی چیزارو بهس میگفتم انجام نمیداد تا الان ولی بخاطر دخترش انجام میده.

اره واسه چی؟

گروه داریی خودمو دوستام خیلی وقته  خیلی خوبه اگه دوست داشتی بیا اشنا بشین مختلط نییت فقط  خانم . چنفر بیشتر نیستیم  مث خاهریم اگ دوست داشتی ب جمعمون اضاف شو عزیزم😍