2777
2789
عنوان

اونایی نامزدیشون بهم خورده یا کسیو میشناسن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
من نداشتم هر کی میومد موردای خوب سراغم تا میدیدن جدا شدم میرفتن پشت سرشونم نگا نمیکردن چه خودشون چه ...

سنتی همینه 

مغزشون پوسیده ست

بنظرم خود پسر تصمیم بگیره و بفهمه در این مورد بهتره تا خانواده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی همینه مغزشون پوسیده ستبنظرم خود پسر تصمیم بگیره و بفهمه در این مورد بهتره تا خانواده

یک موردم داشتم قبلا پسره خارج زندگی میکرد و کار میکرد همسایمون بود 

بهم پیشمهاد ازدواج داد خانواده اش نذاشتن 

منم خواستگارای قبلیمو وقتی بهم میخود کلی غصه میخوردم الان شوهرمو باهاشون مقایسه میکنم روز هزار بار شکر میکنم 

نه اینکه بی عیب باشه اما بالاخره در قیاس با اونا خیلی سرتر هست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ازدواج کردید؟

الان بعله ازدواج کردم و بهتر از همه اونا که برام اه و پیف میکردن،حرف درمیاوردن،و حتی بهم ترحم میکردن یا منو لایق یه ازدواج مناسب نمیدیدن 

یا میرفتن پشت سرشونم نگا نمیکردن ،منم گناه نکرده بودم یه عقد ناموفق داشتم 

الان بعله ازدواج کردم و بهتر از همه اونا که برام اه و پیف میکردن،حرف درمیاوردن،و حتی بهم ترحم میکردن ...

خب خداروشکر 

پس باید مینوشتی به موقع ادم درستش میاد تا استارتر هم ناامید نشه 

همین که زندگیت از چن نفر از اطرافیانت چن لول بالاتره خوشبختی

خب خداروشکر پس باید مینوشتی به موقع ادم درستش میاد تا استارتر هم ناامید نشه همین که زندگیت از چن نفر ...

اینم خودم رفته بودم برای کار کردن تو یه شرکتی اونجا رقم خورد ازدواجم وگرنه هنوز مورد شماتت فامیل بودم

اینم خودم رفته بودم برای کار کردن تو یه شرکتی اونجا رقم خورد ازدواجم وگرنه هنوز مورد شماتت فامیل بود ...

میگم که باید خود پسر ببینه و بپسنده وگرنه همه خانواده ها یه ایراد در میارن

عشق چیز عجیبیع

منم دعا کن عزیزم 

میگم که باید خود پسر ببینه و بپسنده وگرنه همه خانواده ها یه ایراد در میارنعشق چیز عجیبیعمنم دعا کن ع ...

انشالله خدا بخواد فقط براتون نه بنده هاش به هر جی میخواید برسید دلتون شاد بشه