2777
2789

من یه خریتی کردم تک پوشمو فروختم برای لباس بچه 

که بیارمش و بفروشم شکست خوردیم و اونجور که فکر میکردیم فروش نرفت

حالا دلم میخواد اینبار به فکر همسرم بریم جلو 

یه وام ۴۰تومنی داریم و یه دسته چک بادا باد یا میگیره یا میرم زندان از شر این زندگی راحت میشم🙃 ولی ترسم دارم خیلی بنظرتون بریم تو دلش یا بیخیال شم؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

زندان رفتن شما برای اونی که تو این اوضاع داره بهتون جنس میده و چک میگیره‌ پول نمیشه

پس شما با اینکار داری به بقیه هم ضربه میزنی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذرت مکزیکی و اسنک شاید فروشش بهتر باشه تو این فصل

تو شهر ما خیلی خیلی خوب میخرن سیب زمینی بلژیکی جدای از این همسرم چندین سال شغلش فست فود بوده و شف فرنگیه از این بابت به خودم دلگرمی میدم احتمالش بالاس که بشه ولی چون کسیو نداریم که راهنمایی و حمایت کنه استرسه هستش قطعا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
فلالفلی بهتر نیس؟

نمیدونم عزیزم🙂

منم ار این حریت ها کردم طلا فروختم رفتم مژه یاد گرفتم نتونستم ادامه بدم دیدم کاز آزاد به من نمیاد اص ...

وای دارم آتیش میگیرم اگر تک پوشم بود حدااقل استرس پول پیش مغازه رو نداشتم

زندان رفتن شما برای اونی که تو این اوضاع داره بهتون جنس میده و چک میگیره‌ پول نمیشهپس شما با اینکار ...

🫤🫤🫤🫤همیشه تو همه ی تاپیکا وقتی نظرتو میبینم میگم ای کاش تو تاپیکای من چیزی نگه🫤🫤🫤🫤

بستگی داره کجا مغازه بزنید

این بستگیه آدمو گیج میکنه دیگههه🥲🥲🥲

کاش یکی باشه هیچ کاریم نکنه هااا بگه برو جلو دختر نشد هستم پشتت🫠🫠🫠

من تجربه همچین کاری ندارم ولی به نظرم ۴۰ میلیون واسه شروع همچین کاری کمه مخصوصا اگر شهر بزرگ باشی

ن نه باقیشم چک و یمقدار طلا