2777
2789
ای وی اف یعنی لقاح اسپرم و تخمک زوجین تو ازمایشگاه و تشکیل چندتا جنین و انتقال ۲ یا ۳ جنین ب رحم تا ...

هزینش چقدره

یعنی دو قلو میشه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

هزینش چقدرهیعنی دو قلو میشه

نه ممکنه ۳ تا بشه یا دو یا ۱ یا هیچی .. دیگه بستگی ب خواست خدا داره .. ولی الان خیلی از چندقلوها با قرص لتروزول یا کلومیفن یا ای وی اف یا ای یو ای چندقلو شدن .. بعضیا هم ژنتیکی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سونو دادم گفت اگر حامله بودی بچه ات دو قلو بود😂حالا من همیشه ینی دوتا تخمک ازاد میکنم😂🤣

چجوری باید دو تا تخمک آزاد کنی🤥

نه ممکنه ۳ تا بشه یا دو یا ۱ یا هیچی .. دیگه بستگی ب خواست خدا داره .. ولی الان خیلی از چندقلوها با ...

یعنی قطعی نیس😑

ای بابا پس چجوری دو قلو بیارم فک کنم تنها راهش رفتنه

نمیدونم اخه برا همین پرسیدم شاید قرص تحریک تخمدان استفادع کردید یا قرص جلوگیری و .. 

درخواست دادم حالا 😁

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنی قطعی نیس😑ای بابا پس چجوری دو قلو بیارم فک کنم تنها راهش رفتنه

اگر تنبلی تخمدان دارید بهتون قرص میدن ، بعد سونو میشید ببینن چندتا فولیکول بالغ دارید .. اگر تعدادش بالا بود ممکن هست که دوقلو باشه ..ولی این ۱۰۰ درصد نیست .. ای وی اف اختمال چندقلو شدنش بالاتره 

هزینشم تو مرامز دولتی پایین تره تو خصوصی شاید ۸۰ تا ۱۰۰ یا یکم بیشتر 

اگر تنبلی تخمدان دارید بهتون قرص میدن ، بعد سونو میشید ببینن چندتا فولیکول بالغ دارید .. اگر تعدادش ...

مراکز

اگر تنبلی تخمدان دارید بهتون قرص میدن ، بعد سونو میشید ببینن چندتا فولیکول بالغ دارید .. اگر تعدادش ...

بازم چیز زیادی نفهمیدم ولی مرسی🥰