2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون چون داداشم بدو بدو میکنه زنگ زده پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 114 پست
الان زبونش بند اومده خوبه؟ از دیروز تا الان حرف نزده مدرسه نرفته مامانم مونده پیشش

نه من نگفتم خوبه اما چه بهتر که پیشگیری میکردین نمیذاشتین به اینجا برسه 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شدت باهاش برخورد کنید 

بچه رو نابود کرد این تا ابد تو ذهنش میمونه

خدا ازش نگذره 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

این جه طرز حرف زدنه؟شما نمیتونی بجه تو کنترل کنی متوجهش کنی وگرنه این همه بجه تو آپارتمان هستن و متو ...

خب چیکارش کنیم واقعا وقتی حرف گوش نمیده دعواش کردیم با زبون خوش گفتیم براش پی اس خریدیم باشگاه فوتبال ثبت نامش کردیم پارک هم دوره یکبار بردیمش سرما خورد وقتی حرف گوش نمیده ببندند به صندلی شما بگو چیکار کنم

خودشونو راحت کردن میگن بچه س چیکارش کنم بقیه باید جور بچه هاشونو بکشن

اره والا من دقیقا میفهمم اون همسایه پایینی جی میکشه طبقه بالا ی اسب داشتم ۲۴ساعت یورتمه می‌رفت با این تفاوت ک ی بار دندونم درد میکرد اینم طبق روال هروز داشت بدو بدو میکرد رفتم در واحدش قشنگ از خجالتشون دراومدم الان بجه تا شروع می‌کنه ب بدو بدو پدر یا مادرش بلافاصله جلوشو میگیرن و غروبا میبرنش پارک ک اونجا انرژی تخلیه کنه نه اینکه پدر مارو دربیاره ک جهار دیواری اختیاریه.

سر و صدا و داداشت و تأیید نمیکنم

همسایه ها نیاز به آرامش دارند

ولی کار اینا غیر انسانی بوده

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭