دو سه بار به ما گفته ما هم خیلی تذکر دادیم بهش ندو ولی خب مثل اینکه سرکار بودیم هممون این حوصلش سرفته دزد پلیس بازی کرده اونم اومده دم خونه اینم تنها بوده دستش گرفته گفته الان زنگ میزنم بیان ببرنت واقعا هم جلوی خودش زنگ زده این بچه هم از ترس حرف نمیزنه یه نصف روزی هست به خدا براش پی اس ۴ خریدیم مدرسه فوتبال میره بازم خب وقتی حوصلش سر میره دزد پلیس بازی میکنه ۷ سالشه از ترس حرف نمیزنه دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این جه طرز حرف زدنه؟شما نمیتونی بجه تو کنترل کنی متوجهش کنی وگرنه این همه بجه تو آپارتمان هستن و متو ...
خب چیکارش کنیم واقعا وقتی حرف گوش نمیده دعواش کردیم با زبون خوش گفتیم براش پی اس خریدیم باشگاه فوتبال ثبت نامش کردیم پارک هم دوره یکبار بردیمش سرما خورد وقتی حرف گوش نمیده ببندند به صندلی شما بگو چیکار کنم
خودشونو راحت کردن میگن بچه س چیکارش کنم بقیه باید جور بچه هاشونو بکشن
اره والا من دقیقا میفهمم اون همسایه پایینی جی میکشه طبقه بالا ی اسب داشتم ۲۴ساعت یورتمه میرفت با این تفاوت ک ی بار دندونم درد میکرد اینم طبق روال هروز داشت بدو بدو میکرد رفتم در واحدش قشنگ از خجالتشون دراومدم الان بجه تا شروع میکنه ب بدو بدو پدر یا مادرش بلافاصله جلوشو میگیرن و غروبا میبرنش پارک ک اونجا انرژی تخلیه کنه نه اینکه پدر مارو دربیاره ک جهار دیواری اختیاریه.