2777
2789
عنوان

چرا بچه میارید وقتی اعصابشو ندارید و می خواین اذیتش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست
به نظر من بهش بگید،باهاش حرف بزنید یکم راهنماییش کنید،شاید یه تلنگری شد و این خانم به خودش اومد،واقع ...

خودم هم دلم میسوزه واسع بچه ها ولی ازش میترسم از یه طرف ،کلا داد میزنه من داخل خونه به خودم میلرزم‌ ،فحش بد میده به شوهر و بچه اش میترسم بگم باهام در بیفته منم نه زبونش دارم نه شخصیتم طوری هست بتونم تحمل کنم 🥲ولی واقعا صداش باعث سردرد و‌خس بدی میشه

یعنی هرکی بچه میاره نباید سر بچش داد بزنهخب فوضولن بچه ها اعصاب خراب کنن

اره نباید داد بزنه چون باعث تروما و ترس کمبود اعتماد به نفس میشه.  دقیقا همینه که میگن هرکسی لایق بچه دار شدنه چون بچه دار شدن آگاهی میخواد و گرنه زاییدن که راحته.

نمونه تربیت گوهر بارشونم داریم تو جامعه و مدرسه ها و ... میبینیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرم کمکش کن مثلا ساعتی بگو بچها بیان پیش من بچم باهاشون بازی کن که مادر با بچه ها یکم فاصله بگیرن شاید روحیه شون آروم تر شه البته هرطور خودت میدونی

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)
میدونم چی میگید من خودم هم یه وقتایی این طوری میشم ،ولی این خانم از حد گذرونده در حدی که قاشق داغ می ...

😐😐😐😐😐قاشق داغ😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خودت یه بچه داری اونم بچه آروم داری اظهار فضل میکنی جای اون بودی با سه تا بچه شیطون از اونم بدتر میشدی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره نباید داد بزنه چون باعث تروما و ترس کمبود اعتماد به نفس میشه. دقیقا همینه که میگن هرکسی لایق بچ ...

من تا بچه دار نشده بودم نمیدونستم آستانه تحملم به صدا پایینه نمیدونستمم دوقلو میشه نمیدونستم انقد سخته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خودت یه بچه داری اونم بچه آروم داری اظهار فضل میکنی جای اون بودی با سه تا بچه شیطون از اونم بدتر میش ...

اینجور ک میگی نیست..

مسئله اینه که اگه. یه نفر نمیتونه سه تا بچه رو نگه داره چه شیطون ترین چه آروم ترین یعنی نباید بچه دار شه و سوادش رو نداره یا سنش رو. هم سلامت روان خودشو داغون میکنه همه بچه هاشو بچه ها واقعاااا با کوچیک ترین دعوای پدر و مادر داغون میشن چه برسه تنبیه و داد. 

خدا به داد آینده بچه هاش برسه. چند تا آدم بی اعتماد به نفس ترسو و ... میشن متاسفم..

من تا بچه دار نشده بودم نمیدونستم آستانه تحملم به صدا پایینه نمیدونستمم دوقلو میشه نمیدونستم انقد سخ ...

شما باید رو خودت کار کنی و سعی کنی خودت رو به خاطر بچه هات تغییر بدی و از بقیه کمک بگیری.

ولی کتاب خوندن خیلی عالیه راجبش حتما توصیه میکنم

اینجور ک میگی نیست..مسئله اینه که اگه. یه نفر نمیتونه سه تا بچه رو نگه داره چه شیطون ترین چه آروم تر ...

اون خانومو نمیدونم ولی مثلا منم تو خودم توانایی نگهداری از به بچه رو میدیدم ولی خدا بهم دوقلو داد،شکر ولی کم میارم هر روز

خودت یه بچه داری اونم بچه آروم داری اظهار فضل میکنی جای اون بودی با سه تا بچه شیطون از اونم بدتر میش ...

نه عزیزم من دوتا دارم ،یکیش هم  یه شهر رو به هم می‌ریزه در حدی که خونه فامیل جرات ندارم برم به خاطرش ،گذشته از از بچه های خودم کلاس واسه بچه های زیر پنج سال دارم  دوتاشون هم بیش فعال بودن (در حد کم) .تعداد بچه های کلاس هم که پسر بچه بودن بیست تا بود ولی خودم روحیه ام طوریه که از بودن با بچه ها لذت می برم .اظهار فضلی نیست می گم این رفتار با بچه اشتباهه 

نه عزیزم من دوتا دارم ،یکیش هم یه شهر رو به هم می‌ریزه در حدی که خونه فامیل جرات ندارم برم به خاطرش ...

پس آستانه تحمل بالایی داری خداروشکر نعمت خوبیه

اون خانومو نمیدونم ولی مثلا منم تو خودم توانایی نگهداری از به بچه رو میدیدم ولی خدا بهم دوقلو داد،شک ...

مطمئن باش خدا تواناییشو درونت دیده که بهت داده

تا چشم بهم بزنی بزرگ شدن🤍

شما باید رو خودت کار کنی و سعی کنی خودت رو به خاطر بچه هات تغییر بدی و از بقیه کمک بگیری.ولی کتاب خو ...

کتاب در مورد بچه ها یا خودشناسی؟میشه اگر مقدوره یکی معرفی کنی

شما باید رو خودت کار کنی و سعی کنی خودت رو به خاطر بچه هات تغییر بدی و از بقیه کمک بگیری.ولی کتاب خو ...

حالا وقت کتاب هم ندارن مثلا سرچ کنند یه بازی واسه‌افزایش تمرکز بچه مثلا چهار ساله باهاش یکم بازی کنن ،یکم پارک ببرن ،براش شعر بخونن ،داستان تربیتی بگن،بغل کنن ،بوس کنن ،محبت کنن  و....تا بچه هم اضطرابش کم شه‌ آروم شه