2777
2789
عنوان

این بینی عمل میخواد یا نه دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 60 پست

اس من بینیم هیچ نقصی ندلشت  ن قوز داشت ن افتادگی ن سوراخاش بزرگ بود هیچییی فقط نوگش گرد بود  عمل کردم بامخالفتای شدید همه ی دکترا   ینی هیچ تغیری نکردم حتی اگه نمیگفتم خانوادمم متوجه نمیشدن   خیلی پشیمونم هم اینه دوران نقاهتش سخت بود و هم اینکه پول الکی دادم هم اینکه عوارض عمل و بی دلیل ب جون خریدم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اس من بینیم هیچ نقصی ندلشت ن قوز داشت ن افتادگی ن سوراخاش بزرگ بود هیچییی فقط نوگش گرد بود عمل کرد ...

خب من نقص داره دیگه 

هم بلنده 

هم افتادگی داره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
وای هر کسی ی چیزی میگه

خودت باش چ حسی داری  ببین  یکی دماغش وحشتناک زشته  تازه پزشم میده  خالم اینجوره ...   یکی ام دماغش خوبه عمل میکنه   باید ببینی خودت میپذیریش یا نه

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بله

اما ربطی به اعتماد به نفس هم نداره بعضی بینی ها خوبن و با عمل خوب تر میشن پس عمل کردن لزوما به معنی بی اعتماد به نفسی نیست شاید کسی انقدر به خودش اهمیت میده که دوست داره اعضای صورتش زیباتر از چیزی که هست باشه

کاربری دوستم فعلا دست منه

اصلا نیازی به عمل نداره به نظر من فقط بینی های که خیلی پهن هستن با قوز خیلی تابلو دارن نیاز به عمل ه ...

عزیزم نوکش ببین چقدر افتادگی داره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه خوبه بینیت

خیلی پهن گوشتی نیست؟ 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خیلی پهن گوشتی نیست؟

نهههه ب صورتت میاد صورتت پره گونه های درشت این و کوچیک کنی اصلا ب این صورت نمیاد