بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر که میگه الان فقط فرزند آوری فکر کنم آخرش رهبر بیاد بگه بسه من با تو نیستم 🤣
😂😂😂خیلی دیگه به خودت گرفتی حرف رهبرو.یه تنه میخوای جور همه رو بکشی
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نمیدونم انگار بدش بیشتر از خوبشه بچه میارن مردم ک موقع سالمندی تنها نباشن خب اومدیمو اون بچه مهاجرت ...
خنده دار ترین دلیل برا بچه دار شدن به نظر من همینه که همبازی بیاریم برا بچه یا برا سالمندی مراقبمون باشه.اخه بچه نهایت تا چند سال همبازی میخواد.بعدش هر کی تو اتاق خودش.و بچه های الان فکر کن یک درصد زمان پیری بخوان مراقب پدر و مادر باشن.خیلیا هم که به قول شما تو فکر مهاجرتن.بچه های الان میگن باهوشن ترن فلانن ولی واقعا راحت طلبن و همینکه خودشون بارشونو نندازن گردن پدر مادر هنر کردن.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی