2777
2789

دیگه نبینم بیدا دما بان بگید 

ترند هم نکید به جاش بگید گرایه 

مردم دولت دارند مام دولت داریم بخدا اینا چیه اخه چرا باید اصلا تو شبکه کودک پخش شه😐

یا حتی اخبار 

لایک نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته فلاسک درسته

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عکس العمل بقیه وقتی میگیم دما بان

: خو مث آدم بنال فلاسک دیگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یدفعه شنیدم اونی ک این واژه هارومیسازه بابت هرکدوم چیزی حدود ۲۰ تومن پول میگیره

اینایی که اون میسازه دوزار هم نمیارزه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من کاملا موافق جایگزینی واژه های فارسی به جای عربی و انگلیسی هستم

و مردم اینا رو بعد چند سال قبول خواهند کرد

حدود هفتاد هشتاد سال پیش موقعی که گفتن به جای عدلیه باید بگید دادگستری همه مسخره‌ش میکردن و حتی صادق هدایت بیانیه داد که ما بمیریم به عدلیه نمیگیم دادگستری ولی الان میبینیم که دادگستری رایج و عادی هست

ولی مشکل اینه که فرهنگستان خوب عمل نمیکنه

واژه های نامعمول میسازه اونم با ترکیب و ادغام از زبون های دیگه

آدم با سواد نیازه برای این کار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من کاملا موافق جایگزینی واژه های فارسی به جای عربی و انگلیسی هستمو مردم اینا رو بعد چند سال قبول خوا ...

حرف شما درسته ولی یه سری چیزا نیازی نداره ! مثلا کسی که اسمش فاطمه است همه جا باید فاطمه صداش بزنن

حالا به پیتزا بگیم کش لقمه خب درست نیست

🍷🌊You'll be the saddest part of me

حرف شما درسته ولی یه سری چیزا نیازی نداره ! مثلا کسی که اسمش فاطمه است همه جا باید فاطمه صداش بزننحا ...

من بحثم لغات بین المللی اجسام و اشیا و غذا نیست

الان مثلا یه واژه داریم به اسم پیکسل

پیکسل وسط حرف زدن فارسی جایی نداره

درسته نمیشه همه چی رو فارسی گفت و خیلی اصطلاحات انگلیسی رو ناچاریم استفاده کنیم ولی مثلا من با یه محقق زبان فارسی صحیت میکردم میدیدم نه داره درست میگه

گفت باید اینو یه اسمی براش بذاریم مثل نگاریاخته، یا بخاطر سختیش یه چیز راحت تر مثل نگاریزه ترکیبی از نگار یعنی عکس و ریزه

این الان عوض کردنش منطقیه

ولی فرهنگستان میاد چیکار میکنه؟ میاد اسمشو میذاره تَصدانه

مخفف تصویر دانه

خب آقای فرهنگستان تصویر که دوباره شد عربی

یه ترکیب مزخرف از عربی و فارسی ساختی که کمکی به زبانمون نمیکنه و صد البته مردم اینو نمیپذیرن

اینه که میگم فرهنگستان دست آدمای باسواد نیست، فعلا بودجه خور ها مدیریتش میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی