لازمه که منم بگم تا حالا سار نشنیدم 🙂
من جدیدا به روش رستورانی مرغو میپزم :
اول پیاز خلالی کف تابه یا قابلمه، بعد تکه های مرغ رو میچینم روش، بعد چند برش فلفل دلمه ای و هویچ و یه حبه سیر خرد شده و یه چوب دارچین کوچیک یا دودتا دونه هل و مغز نصف لیمو امانی اضافه میکنم و میذارم با آبی که مرغ میندازه میپزه (اگر مرغت تازه نیست، قبلش چند دیقه تو آب بجوشون و آبش رو بریز دور بعد)
برای سس : دو قاشق رب رو جداگانه تفت میدم و ادویه رو اضافه میکنم و اونا رو هم تفت میدم و بعد اینکه خاموش کرد م، زعفران دم کرده رو اضافه میکنم و میریزم روی تکه های مرغ و نیم ساعت با سس میپزه و تمام. خیلی خوشمزه و نرم میشه