2777
2789
عنوان

شما هم روی داداشتون حساس هستید

87 بازدید | 12 پست

من داداشم ۱۸ سالشه حاضرم روش قسم بخورم که این بچه اهل دختر و اینا نیس رفتم دایرکت نگاه کردم دیدم به دوتا دختر پیام داده یکیش که دابسمش میزاره و چندین کا فالور داره تولدش تبریک گفته نوشته گلم تولدت مبارک😂 یکی هم دنبال شماره بود از خواهر طرف میگم این دیگه برا چی میگه برا یکی میخوام 😂😂 خدایی دوست ندارم داداشم اهل دختر اینا باشه چقدر بوسش کردم گفتم داداش گلم نرو سمت این‌چیزها سنی نداری بزار زندگیت درست شه بعدش خودشم خوشش نمیاد 

من حساس بودم ولی حالا میبینم یه چیز عادی تو جامعه هست دیگه برام مهم نیس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم داداشم ۱۸ سالشه خیلی بی بخاره😂💔خیلی نگرانشم والا هم سنای این کلی آتیش میسوزونن به دریا ح ...

دقیقااا میگم این دخترایی فالو داری چین میگه اینا اینقدر فالور دارن نگاه من نمیکنن 

چند سالشونه؟اونام اهل دختر اینا نیستن؟

سه تا ازم بزرگتر متأهلن

دوتاشون کوچیترن

دهه هفتادی ان

نه اهلش نیستن

همش دنبال کار و 

تلاش هستن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بزار خودش برا خودش تصمیم بگیره، درسته کارش درست نیست ولی بزار جوونیشو کنه، مث ما بی ذوق نباشع

کآری بهش ندارم ولی خودش که پسره ولی خیلی احساسیه و واقعا دوس ندارم داداشم اینجور باشه میخوام دو روز دیگه رفت خواستگاری بتونم سرم بالا بگیرم بگم داداش من حتی تو روی یه دختر نگاه هم نکرده 

سه تا ازم بزرگتر متأهلندوتاشون کوچیترندهه هفتادی اننه اهلش نیستنهمش دنبال کار و تلاش هستن

چقدر خوشم میاد از اینجور پسرا پس هنوز هم آدم حسابی وجود داره 

داداش من با پسرعموم میپلکه شماره دختر واسه اون میخواست

چقدر خوشم میاد از اینجور پسرا پس هنوز هم آدم حسابی وجود داره داداش من با پسرعموم میپلکه شماره دختر و ...

آره پسر هم هنوز هم هست

نذارید باهاش بگرده

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭