2777
2789
عنوان

چطوری اعتماد شوهرمو جلب کنم تروخدا آرومم کنید خانوما😔

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا ولی شوهرت خلافی چیزی نمیکنه کسایی که خلاف میکنن هم چیزی به نام خودشون نمیزارم باشه

نه عزیزم اصلا مال این حرفا نیست😂

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
ببخشیدا ولی شوهرت خلافی چیزی نمیکنه کسایی که خلاف میکنن هم چیزی به نام خودشون نمیزارم باشه

ن عزیزم اصولا بعضیا چیزی بنام خودشون نمیزنن چون هم مالیات میخوره براشون هم مثلا مثلا یارانه قطع میشه بهشون تعلق نمیگیره چون دهکشون میرع بالا..بعضیام کلا مریضن بنام یکی دیگه میکنن

این مردها فقط زنو بخاطر زیر شکم میخوان ،وقتی چیزارو میزنه به اسم مادرش  دارهراینده نگری میکنه ،به شما اعتماد نداره یا خیلی زنشو کوچیک میبینه والا سخته ههمون زنیم می‌فهمیم من شوهرم یه چیزیو شریک بخر ه میخوام ،ج،بدم تو که میگی چیزارو میزنه به مادره،یاد زن همسایمون افتادم ،زن مرد باهم اختلاف داشتن این رن همسایمون خواهر مرد بوده ،حالا مشکل از مرد بوده نمیساخت زور به زنه میگفت ،مقصر بود خواست که حق زنه رو نده ،رفت همچیزو زد به خواهرش همون زن همسایمون،زن بنده  خدا هر راهی رفت نش کع نش  آخر طلق گرفتن ومهریشو بخشید

وقتی این آدمارو میبینم حالم از همچین ادما بهم میخوره

اصلان به اسم خودت چرا مادرت ،این مردا مشک دارن

باهاش خیلی بحث کردم دیشب سر این موضوع،میگفت اصلا به تو چه ربطی داره که بنام کی باشه

خب اشتباه کردی، اون فکر کرده خبریه که اینقدر برات مهمه، بهش میگفتی هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم و سه لبخندی میزدی، به مرور زمان بهت اعتماد میکرد و به نام خودت میزد، همسر منم همینطور بود اوایل پدرش که خونه برامون خرید به نام پسرش نزد، الان بعد ده سال که منو شناختن میگن برین خونه رو به نام خودتون بزنین، همسرم میگه میزنم به نام تو‌

اخه چندبار سر ی موضوع باید بحث کنید یبار گفتی بحثم کردین دیگه باز الان پیام دادنت چی بود..هرچی بیشتر ...

اون پیام داد

خب اشتباه کردی، اون فکر کرده خبریه که اینقدر برات مهمه، بهش میگفتی هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم و سه ...

چه خوب خداروشکر عزیزم

الان خیلی پیام داد که بخدا بخاطر تو نیست من ب تو اعتماد کامل دارم و این حرفا