2777
2789
عنوان

چطوری اعتماد شوهرمو جلب کنم تروخدا آرومم کنید خانوما😔

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 43 پست
برای هر دعوایی اسم طلاق نیار بگو دوست داذم تا ابد کنارتم طلاقمم بدی نمیرم خیالش راحت میشه رفتنی نیست ...

من اسم طلاق خیلی میارم

خیلی قهر رفتم

اما خداشاهده که هیچوقت دنبال توقیف اموالش نبودم،من احساس بی ارزشی میکنم تو این زندگی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارا

من با شوهرم اختلاف شدید داریم هرچی میخره میزنه به نام من بعضی اوقات تو دعوا میگم سویچ و.... بده برو بهم میگه گوه بخورم چیزی بزنم به نامت ولی باز میزنم 

فکر میکنم از جانب مادر شوهرت باشه

من اسم طلاق خیلی میارمخیلی قهر رفتماما خداشاهده که هیچوقت دنبال توقیف اموالش نبودم،من احساس بی ارزشی ...

خوب همین رو بگو 

بگو من قهر میکنم چون دوست دارم که ازت دلخور میشم 

ولی هیچ وقت برای طلاق نمیرم

اگرم نرسه همچین روزی هرگز به اموال تو دست درازی نمیکنم 

چون میدونم با زحمت به دست اوردی 

بگو دلم میخواد مرد قوی با پشتوانه خوب داشته باشم 

بگو دلم نمیخواد همه بفهمن تو زندگیمون اعتماد نیس 

بزار همه بدونن همدیگرو دوست داریم 

من با شوهرم اختلاف شدید داریم هرچی میخره میزنه به نام من بعضی اوقات تو دعوا میگم سویچ و.... بده برو ...

نمیدونم،خودمم فکر میکنم اون ترسونده شوهرمو

بعد دفعه پیش که ماشینو بنامش زده بود به من میگفت پدرشوهرت وقتی جوون بودیم ۶دنگ خونه رو زده بنام من

من اسم طلاق خیلی میارمخیلی قهر رفتماما خداشاهده که هیچوقت دنبال توقیف اموالش نبودم،من احساس بی ارزشی ...

همون چشمش ترسیده..انقد قهر نکن برو اسم طلاقم نیار.زشته بابا مسالمت امیز توی خونتون مشکلاتتونو حل کنید..بهت بی اعتمادشده

هرچی گیر بدی بدترمیکنه اصن دیگه حرفشو‌نزن

من فقط سکوت کردم و تو خودم بودم همش شروع کرده بود به حرف زدن که چرا ناراحتی ب توچه که ماشین بنام کیه و و و....

همون چشمش ترسیده..انقد قهر نکن برو اسم طلاقم نیار.زشته بابا مسالمت امیز توی خونتون مشکلاتتونو حل کنی ...

اره الان پیام داد هستید بزارم؟