2777
2789

اوایل ازدواج خیییییلی کم کم خرج و قانع بودم ولی وقتای ک از شوهرم یا پسرش ک از زن اولشه ناراحت میشدم خرج میکردم و بش لیست خرید میدادم

بعد چند ماه متوجه اشتباه م (کم خرج کردن) شدم و تغییر رویه دادم

حالا چند سال گذشته ولی هنوزم وقتی خرج میکنم یا لیست خرید میدم ب شوهرم و... شوهرم حرصش میگیره و کاری میکنه یا حرفی میزنه ک میدونه بش حساسم ک حرصم بده (کلا آدم نقطه ضعف گیره و تلافی گر) 

فکر کنم فکر میکنه از لج خودش یا پسرش خرج میکنم (مثل اوایل) ک اینجوری نیست واقعا 

بنظرتون من خیییییلی احمق بودم چنین کاری و کردم اول یا اون خیییییلی... ک اینجوری فکر میکنه

و چاره چیه 

عجب...

مردا چه عجیبن

خب تو که برای خرید خونه زورت میگیره دیگه زن گزفتن برای چیته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اندازه نگهدار که اندازه نکوست 

هم لایق دشمنست وهم لایق دوست

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
خوب چکار کنم اخه حرص م میگیره

ببین شما لیست خریداتو وقتی بهش بده که حال جفتتون خیلی خوبه و بعد با حالت بدی نده مثلا بگو عزیزم قربون دستت داری میای اینارم بخر ...یا بگو فلان چیزو برا خونه نیاز داریم هروقت تونستی بخر ...خریدم میکنه ازش تشکر کن ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

منم شوهرم یه دختر داره.  خانم اولش فوت کرده. خیلی براش خرجهای غیر ضروری میکرد . اوایل برای من نمی کرد. من هیچ وقت رو دخترش حساسیت نشون ندادم .‌اطمینان ش و جلب کردم خیلی بهتر شده. خیلی صبوری کردم. اوایل بهش نشون دادی که  برای پسرش هزینه میکنه برای شما هم باید بکنه . حساسش کردی

دخترش چی ب شما حسادت نمیکرد؟

اصلا. منم دوستش دارم. الان ایران نیست. ولی یه جاهایی خیلی ریز نشون میداد من و از خودش نمی دونه .‌اصلا توجهی نمی کردم. همیشه بزرگترها باید گذشت داشته باشن. اصلا نباید به مرد نشون داد چون برای بچه ت خرج کردی برای منم باید بکنی . والا رو دنده لج میفتن.