2777
2789

منم بعد مرگ مامانم تنها شدم چون با هم زندگی می  کردیم بقیه ازدواج کرده بودن

اون شب اولی که  برگشتم خونه،خواهرم اینا خیلی اصرار کردن که پیش شون بمونم یا بیان پیشم اما قبول نکردم

آخر شب اینقدر گریه کردم قلبم تیر می کشید

تا اینکه خواهرم که کرج زندگی میکرد خونه شو فروخت و اومد تو اون کوچه ای که ما ساکن بودیم و منم اسما از تنهایی دراومدم اما قلبم همیشه یخ زده موند

تا اینکه ازدواج کردم الان فقط همسرمه که باعث دلیل زندگیمه وگرنه بعد مادرم دنیا برام بیرنگ و بی ارزش شده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر عزیز به نظرم درست نیست مادرتون تنها بمونن. یا ببرش خونه خودتون یا کلا با شوهرو بچه ات اونجا ...

فعلا که موندیم اینجا عزیزم ، دخترمم از همین جا میفرستم مدرسه، تا ببینیم چی میشه

منم بعد مرگ مامانم تنها شدم چون با هم زندگی می کردیم بقیه ازدواج کرده بودناون شب اولی که برگشتم خو ...

روحشون شاد عزیزم ، خدا خواهر و همسرتون برات حفظ کنه ، دعاکن مامان منم آروم بشه و کنار بیاد

روحشون شاد عزیزم ، خدا خواهر و همسرتون برات حفظ کنه ، دعاکن مامان منم آروم بشه و کنار بیاد

ممنونم عزیزم 

الهی آمین

کاش یه سفر همراه با تور بفرستیدشون مشهد یا یه جای زیارتی( البته اگر خودتون شرایط سفر ندارید و یا اگر مادرتون هم میخواد)

حال شون بهتر میشه به نظرم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!