2777
2789
عنوان

واقعا دنیا چه جای کثافتی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 22 پست
این اتفاقات فقط تو ایران میفته از بس بی در و پیکره هر اتفاقی نیفته بعدشم شما انسان نیستی که قلبت با ...

یه سرچ ساده لازمه که ببینی تو آمریکا چقدر کشته شدن فقط از آزاد بودن حمل اسلحه ، طرف صبح اعصابش خورده یه تفنگ برمیداره می‌ره تو مدرسه چند تا بچه بی گناه می‌کشه ، مشکل اینه ک شما ذهنت دوست داره فکر کنه فقط ایران بی در و پیکره ،وگرنه من هم دلم میسوزه هم عاشق وطن و هم وطنام هستم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
دقیقا، نمیدونم کی به مردممون یاد داده آنقدر تمرکز رو اخبار منفی ، معلومه ک ما هم ناراحت میشی ، حالا ...

آره منم سعی میکنم دنبالشون نکنم این مسائل خیلی ناراحت کنندست 

منم خیلی متاسف میشم ولی نمیشه همه زندگی آدم بشه غصه برای اینجور مسائل

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم سعی میکنم دنبالشون نکنم این مسائل خیلی ناراحت کنندست منم خیلی متاسف میشم ولی نمیشه همه زندگی ...

منم روحیه حساسی دارم ، گاهی یه خبر که می‌شنوم تا چند روز حالم بده مدام خودمو میذارم جای خانوادش، واسه همین دوری میکنم از اخبار منفی ، البته درستش هم همینه توجه دائمی و تصور کردن این اتفاقات فقط باعث گسترش و جذبشون میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
این اتفاقات فقط تو ایران میفته از بس بی در و پیکره هر اتفاقی نیفته بعدشم شما انسان نیستی که قلبت با ...

واقعا اتفاقای بدیه دل آدم کباب میشه

ولی یه سوال؛ شما آمار بقیه دنیا رو داری که میگی جای دیگه این جور نیست؟؟؟؟؟؟؟

ببین چقدر جای کثافتی شده که سر یک پسر دوستش قرص برنج تو نوشایش میندازه

جای کثافتی نشده مغر جووونامون رو شست‌وشو دادن 

این جور جا افتاده که کسی دوست جنس مخالف نداشته باشه از بقیه عقبه

واقعا متاسفم

💔💔

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞