2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون تاپیک رو باید گزارش کنن بترکه چون چهره دست خود ادم نیس که ارزون باشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

@ژربرا_ ببخشید پیامت ریپلای نشد مجبور شدم تگت کنمموفق باشی ببخشید زیاد سول میکنم حداکثر چند ترم میش ...

عزیزم من پیرا میخوندم و اینک متاهل بودم به سختی و کلی اینو بین اونو ببین مهمان شدم ولی فعلا تا ترم آخر فکرگنم میتونم مهمان بمونم قانون جدید اینجوریه

اگ بتونی دلیل خیلی خوب بیاری یا پارتی این چیرا شاید بشه آخه پزشکی هستی برا بچه های پزشکی یکم سخته این چیرا 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
عزیزم من پیرا میخوندم و اینک متاهل بودم به سختی و کلی اینو بین اونو ببین مهمان شدم ولی فعلا تا ترم آ ...

خیلی ممنون که توضیح دادی🌺

آره میدونم سخته رفتم سوال هم کردم گفتن اکه دو ترم بتونی جزو معدل الف ها باشی شاید ترم سه با پول و این حرفا بشه مهمان دائم بشی یا انتقال بگیری که خب طبیعتا من نمیتونم🤦‍♀️

خیلی ممنون که توضیح دادی🌺آره میدونم سخته رفتم سوال هم کردم گفتن اکه دو ترم بتونی جزو معدل الف ها با ...

چرا نتونی عزیزم حتما میشه ترمای اول آسونه بخون فقط 

مرسی که روحیه میدین تلاشمو میکنم منتها امید چندانی ندارم😅

نه جدی میگم درسای همه بچه های علوم پزشکی ترمای اول یکی هست دیگ خودم گذروندم  بخونی ار اول حتما میشه