2777
2789
عنوان

تاحالا شده همسرتون بهتون خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست
چجوری آدم شد ه

اخرین بار رفتم که جدا بشیم بچه م کوچیک بود خیلی اذیت شد پدرشوهر و برادرشوهر فحش کشش کردن گفتن اگه زنت جدا بشه ما تورو از خودمون نمیدونیم دیگه فهمید همه چیز به زررش میشه نشست سر جاش

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه تکرار نکرده?ب نظرم باید خودشون بخوان که تکرار نکنن

یک سال و 6روزه که چیزی ازش ندیدم خودش میگه خریت کردم دیگه تو و پسرم رو با دنیا عوض نمیکنم ولی خب چه فایده....

اسی یه چیزی بگم

اگر هردفعه چیزی ازش میبینی و می‌پیچونه مثل پیام و این حرف ها مطمئن باش داره خیانت میکنه و الان که نامزد یا حتی عقد هستی بهترین موقع برای شناخت و تصمیم درسته 

بعدا اگر اشتباه انتخاب کنی مجبوری بسوزی و چیزای بدتر هم ببینی 

طبق تجربه خودم

اسی جون تاپیکتو بد زدی آخه خواهر🫤منم کامنت گذاشتم ولی بعد دیدم واسه اون کاربر اونطوری نوشتید پاکش ک ...

الان میان بهت میگن پز شوهرتو دادی و داغ دلمو تازه کردی 

اینجا جمع خیانت دیده ها هست 

یک سال و 6روزه که چیزی ازش ندیدم خودش میگه خریت کردم دیگه تو و پسرم رو با دنیا عوض نمیکنم ولی خب چه ...

درک میکنم عزیزم

منم یک سال و نیم پیش که ازش دیدم قول داده و کاری نکرده 

اما نمیدونم چرا زندگی بهم نمی‌چسبه

الان میان بهت میگن پز شوهرتو دادی و داغ دلمو تازه کردی اینجا جمع خیانت دیده ها هست

من غلط میکنم داغ دل کسیو تازه کنم،اولش فک کردم سوال کلی پرسیده بعد کامنتارو خوندم متوجه شدم

درک میکنم عزیزممنم یک سال و نیم پیش که ازش دیدم قول داده و کاری نکرده اما نمیدونم چرا زندگی بهم نمی‌ ...

دیگه زندگی قبل نمیشه که همیشه تو همه لحظه ها یادت میاد و همه چیز رو بهت زهر میکنه من اخرین بار که از ته دل خندیدم بدون اینکه یادش بیوفتم رو یادم نیست

من غلط میکنم داغ دل کسیو تازه کنم،اولش فک کردم سوال کلی پرسیده بعد کامنتارو خوندم متوجه شدم

والا من اصلا تاپیکشو نخوندم فقط عنوانشو خوندم 

بعد گفتم تاحالا خیانت نکرده یه نفر اومده میگه پز شوهرتو داری میدی 

از اونورم اسی میگه داغ دل آدمو تازه میکنن 

دیگه زندگی قبل نمیشه که همیشه تو همه لحظه ها یادت میاد و همه چیز رو بهت زهر میکنه من اخرین بار که از ...

بله دقیقا 

مخصوصا شبایی که بی‌خوابی میزنه به سرم و فکر و خیالم میره ب اون روزا قشنگ ب هم میریزم

خودشم افسرده شده ، چون مث قبل باهاش نیستم 

دارو های افسردگی میخوره ، ب خودکشی حتی فکر هم میکنه 

ولی من اصلا برام مهم نیست 

بله دقیقا مخصوصا شبایی که بی‌خوابی میزنه به سرم و فکر و خیالم میره ب اون روزا قشنگ ب هم میریزمخودشم ...

من یه مدت چت هاشو با چند نفر تو گوشی م داشتم هربار میدیدم داغون میشدم اونارو پاک کردم ولی از فکرم پاک نشد و نمیشه