2777
2789

من رژیمی که گرفتم خیلی خوب بود - اول اینکه قند و شکرو باید حذف کنی - و سعی کنی غذاتو آبپز بخوری - یکی از موارد مهم تو رژیم آروم غذا خوردنه که کسی بهش توجه نمیکنه وقتی تو یه ذره غذا رو آروم میخوری بهت احساس سیری میده ، برای جایگزین چایی از دمنوش زیره کوهی ، چای سپز و خرنوب خیلی جواب میده ، هر روز 10 حرکت شکم از اینترنت بگیر و انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رژیمی که گرفتم خیلی خوب بود - اول اینکه قند و شکرو باید حذف کنی - و سعی کنی غذاتو آبپز بخوری - یک ...

خیلی زیاده ولی من مهماشو میگم ، برو یه جدول کالری مواد غذایی گیر بیار ، اونجا کالری همه مواد غذایی هارو زدن

خیلی زیاده ولی من مهماشو میگم ، برو یه جدول کالری مواد غذایی گیر بیار ، اونجا کالری همه مواد غذایی ه ...

مثلا از غذاهای حجیم ولی کم کالری ، مثل کاهو با روغن زیتون و توت خشک بین وعده های غذایی که احساس گشنگی میکنی بخور