2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حدودی سر در میارم سوالتون رو مطرح کنید اگ بدونم خوشحال میشم کمکتون کنم

ممنونم.پاور پوینت رو که باز میکنم هی میگه نتوانستیم تنظیم office رو به پایان برسانیم و گزینه های پاور غیر فعال میشن

پاور پوینت رو که باز میکنم هی میگه نتوانستیم office رو تنظیم کنیم و گزینه های پاور غیر فعال میشن

اگر با پیغام "نتوانستیم Office را تنظیم کنیم" در پاورپوینت مواجه می‌شوید و گزینه‌های پاورپوینت غیرفعال می‌شوند، می‌توانید مراحل زیر را برای رفع مشکل امتحان کنید:

1. ریستارت کردن کامپیوتر: ابتدا سیستم خود را ریستارت کنید. گاهی اوقات یک راه‌اندازی مجدد ساده می‌تواند مشکلات نرم‌افزاری را حل کند.

2. بررسی اتصال اینترنت: مطمئن شوید که اتصال اینترنت شما برقرار است. برخی از نسخه‌های Office به اینترنت نیاز دارند تا فعال شوند یا به‌روزرسانی شوند.

3. به‌روزرسانی Office: 

• به منوی "File" بروید.

• گزینه "Account" را انتخاب کنید.

• روی "Update Options" کلیک کرده و "Update Now" را انتخاب کنید تا آخرین به‌روزرسانی‌ها را دریافت کنید.

4. تعمیر Office:

• به کنترل پنل بروید.

• روی "Programs and Features" کلیک کنید.

• Microsoft Office را پیدا کرده و روی آن راست کلیک کنید.

• گزینه "Change" را انتخاب کنید و سپس "Repair" را بزنید. 

5. غیرفعال کردن افزودنی‌ها:

• پاورپوینت را در حالت ایمن باز کنید. برای این کار، کلید "Ctrl" را نگه‌دارید و سپس برنامه را باز کنید.

• اگر در حالت ایمن کار کرد، ممکن است یکی از افزودنی‌ها مشکل‌ساز باشد. به منوی "File" بروید، سپس "Options" و بعد "Add-ins" را انتخاب کنید و افزودنی‌ها را غیرفعال کنید.

6. نصب مجدد Office: اگر هیچ‌یک از مراحل بالا مؤثر نبود، ممکن است نیاز باشد که Office را حذف و دوباره نصب کنید.