2777
2789
۳۵ بودم منم اضطراب خفم می‌کرد اگر کیس مناسبی داری زرنگ باش و بکشش سمت خودت نمیتونم اینجا واضح بگم

هست یکی ولی من دیگه رغبتی ندارم همش میگم صبر کنم یکی خیلی بهتر باشه جالبه از قبل به خدا میگم اینجوری باشه پیدا میشه نمیخام ی جور دیگه میخام. البته از بس مورد داغون دیدم اینطور شدم. من شخصیت طرف و وجهه اجتماعیش برام مهمه و اینکه مرده خیلی قوی باشه که کم این مدلی دیدم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه کی؟ چند سال دیگه به چهل میرسم که😂

تلاش کن عزیزم، من تا یه سنی اصلا به ازدواج فکر نمی کردم هر کسی هم خواستگاری می کرد یا خودم یا خانوادم رد می کردیم... 

ولی بعدش تلاش کردم تا ازدواج کنم.

هست یکی ولی من دیگه رغبتی ندارم همش میگم صبر کنم یکی خیلی بهتر باشه جالبه از قبل به خدا میگم اینجوری ...

منم دقیقأ میخوام کاملأ رفتار مردونه و پخته ای داشته باشه در کنارشم شوخ طبعی خودش و با من داشته باشه 

وجه ی اجتمهاعی هم مهمترینه 

ظاهرشم به دلم بشینه کافیه فقط آدم با لولی باشه و تمیز 🤭

تلاش؟ 😂 چیکار کنم مثلأ برم جلوی پسر مردم و بگیرم بیا من و بگیر؟ 😂

واقعا اینطوری فکر میکنی؟ خیلی کار ها میتونی انجام بدی. بیشتر تو اجتماع باش. تو آشنا و فامیل کسایی که میدونی قصد ازدواج دارن باهاشون معاشرتت رو بیشتر کن. دور همی های زنونه شرکت کن. اگه کسی قابل اعتمادت هست بهش بگو اگه مورد خوبی شناخت تو رو بهش معرفی کنه. یه حرفه یاد بگیر 

تلاش؟ 😂 چیکار کنم مثلأ برم جلوی پسر مردم و بگیرم بیا من و بگیر؟ 😂

اگر کیسی توی زندگیت هست جدی باهاش صحبت کن...

اگر که نه توی فضای مجازی، سرکار، محیط بیرون هر شخصی پیشنهاد داد استقبال کن و شانست رو امتحان کن.

من خودم مجازی آشنا شدم ولی شرایطمون با هم تناسب داشت توی یه شهر بودیم و بیشتر آشنا شدیم و مدتها دوست بودیم تا ازدواج کردیم.

واقعا اینطوری فکر میکنی؟ خیلی کار ها میتونی انجام بدی. بیشتر تو اجتماع باش. تو آشنا و فامیل کسایی که ...

عزیزیم همه ی اینکارارو کردم کیس موردنظرم و پیدا نکردم بودن ولی باب میلم نبودن منم ترجیح میدم اگه کسی باب میلم بود ازدواج کنم نبود زندگیم مشکلی ندارم فقط یه همدم کم دارم که هرکسی نمیتونه همدمم باشه

منم دقیقأ میخوام کاملأ رفتار مردونه و پخته ای داشته باشه در کنارشم شوخ طبعی خودش و با من داشته باشه ...

شما منی. من خودم ادم جدی و موجه و در عین حال شوخ طبعم مرد این مدلی کم دیدم. اکثرا بچگونه رفتار میکنن. از مردی که خیلی ابراز احساس کنه بدم میاد. البته من فکر کنم مشکل دارم زیادی مستقلم و مرد شدم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
متأسفانه کیس باب میلم و پیدا نکردم اگه هم بودن آدم ازدواج نبودن

روش های قدیمی حضور در روضه و مراسم خانم ها خیلی تاثیر ندارد چون الان پسرها ۹۰ درصد خودشون انتخاب می کنند و ازدواج با معرفی و سنتی خیلی کم شده... الان آشنایی های مجازی خیلی زیاد شده البته برخی میگن نمیشه اعتماد کرد اما توی مجازی که قرار نیست ازدواج کنید صرفا آشنایی اولیه ست اگر تناسب شرایط داشتین میتونین قرار بذارین و بیشتر آشنا بشین بالاخره هر کسی همسفر زندگیش رو یکجا پیدا می‌کنه... 

کلا آدمها سنشون می‌ره بالا انعطافشون کمتر میشه و از تغییر سبک زندگی فرار میکنند و می‌ترسند بخاطر همینم هست در سن پایین راحت تر ازدواج انجام میشه ولی اکثر افراد سنشون می‌ره بالا میگن ازدواجم نکردیم مهم نیست و به این شرایط عادت کردیم.

انرژی مثبت بده و به این فکر کن که حتما به زودی ازدواج میکنی و همسفر زندگیت رو پیدا می‌کنی با کسی آشنا شدی از اول اصرار به ازدواج نکن و صبر کن تا شناخت کسب کنید و کم کم وارد پروسه ازدواج بشید